fredag den 19. november 2010

NYT STRIK........

...........Og lidt Chanel fornemmelse, hvis jeg skal sige det selv......var den tanke jeg fik undervejs. Mit nye strikketøj, er en lille jakke i uldgarn....den har lidt tweed agtigt over sig. Jeg tror den bliver en skøn sag, og måske får du det samme indtryk, set ud fra billedet?

Jeg har ikke råd til, selv at købe Chanel parfume, men så er det da godt, jeg har en sød sød datter, som ikke kunne bruge duften!

Og, hey Julie.......kan godt huske....du gerne vil have Wiinblad lysestage!!

onsdag den 17. november 2010

NY LAMPESKÆRM.......

.............Det er jo egentlig så lidt der skal til. Tog en lille keramik lampe med mig hjem, da jeg pakkede mors ting ned.....kunne faktisk ikke lide så lille en lampe, men efter den nye Rie Elise Larsen skærm er kommet til,  ja, så er den blev meget fin, og pynter nu på natbordet.Efter 2 omsorgsdage på sofaen, var det bare så skønt at komme til pilates....gav yderligere kræfter.....og hvad er så bedre, end lige komme forbi Blå Fugl og kigge lidt julepynt.....Herfra dukkede min nye lampeskærm frem!

Måske skulle jeg gøre noget ved natbordet???

tirsdag den 16. november 2010

JULEFLIP.....

.......Ja ja, men ikke alt for meget endnu. Nyder bare den spirende ro og glæde, der efterhånden tager plads i min krop. Min sorg og mit savn er der selvfølgelig stadig, men så tænker jeg på, at min mors ønske er gået i opfyldelse, og det er jo det der betyder noget.

Har lige hevet en julekasse frem.....Aha!....sikke noget fint pynt. Det må da lige klaskes frem et eller andet sted, så må det finde de rette pladser senere. Det var nu mest fordi jeg leder efter alle mine rådyr.....det ene på billedet kommer fra min mors ting. Nå! men jeg tror lige, jeg lader julen hvile lidt endnu, og så hiver jeg strikkepindende frem i stedet for!

GOD SOLSKINS TIRSDAG!

mandag den 15. november 2010

LIVET GÅR VIDERE....

......Ringen er sluttet, og i dag er første dag i mit nye liv, et liv uden en mor, men det er med stor glæde og lettelse, jeg tager imod denne udfordring. I de sidste, ca. 6 år, har jeg brugt rigtig meget af min tid på mor, hvilket jeg i dag, er rigtig glad for.....Jeg sidder ikke tilbage og siger....bare jeg havde gjort dit og dat, for jeg gjorde alt hvad der stod i min magt, for at mors gamle svære dage, kunne blive nogenlunde tållige.
Mor blev bisat i fredags, og det var en smuk smuk og rørende dag....Det hele forløb bare så godt, og det var for alvor tid til at give tårerne frit løb.....hvilken befrielse!

Lørdag tømning af mors stue på plejehjemmet.....meget mærkelig stemning, men min tanke var også...Godt jeg ikke skal se min mor sidde i den samme stol i det samme hjørne, dag efter dag efter dag!

Søndag tog børnene og jeg ud i det fri.....Turen gik til Poulstrup Sø, hvor Amalie og hendes legekammerat hyggede rigtig meget....selvfølgelig også vi andre. Amalies farvel til oldemor, havde været meget svært, hun ville så gerne kisten skulle stå hjemme i deres stue.....sød tanke!

Jeg er lige nu gennemsyret af træthed og udmattelse....Børnene er taget hjem, og der er total stilhed, så min dag skal bruges på sofaen med en god bog, som jeg modtog med posten i den forgangne uge, og så er der jo også en glædelig opgave der skal klares, nemlig en vinder af min Give Away skal findes, og det glæder jeg mig så meget til. Udtrækningen vil ske i løbet af dagen....så bare hold øje med bloggen søde venner!

RIGTIG GOD DAG OG PÅ GENSYN!