lørdag den 10. januar 2015

Nyt år.....

.......som jeg håber alle er kommet godt ind i!
Mit nye år er begyndt med selvvalgte udfordringer, for efter mange års sygdom (angst), har jeg nu efterhånden fået det så godt, at tiden er kommet, hvor jeg har besluttet at udfordre mig selv lidt......langsom og sikkert fremad, derfor har jeg nu taget frivilligt arbejde på Hoved Biblioteket i Aalborg, hvor jeg hjælper til i It cafeen.....ikke fordi jeg er den store ekspert på dette område, men kan dog bidrage med lidt support til de mest basale ting, som mange ældre har brug for. Det er en stor glæde for mig, at være sluppet ud af angstens jerngreb....mærker en frihed og en plads i livet.....ikke kun tilskuerpladsen. Jeg må dog stadig arbejde med mig selv, hvilket jeg også har lyst og overskud til nu, så en skønne dag må jeg være udlært til livet.....det ser lyst og lovende ud for 2015

Jeg startede også året med held, for efter oprydning og en tur til containeren gjorde jeg et fantastisk kup.....en fin lille træbænk i fineste stand, stod her og bare ventede på mig....
.....og nu står den på min altan. I første omgang var den påtænkt kolonihaven, men så passede den bare så perfekt på min altan, og så må jeg jo også indrømme, at haven måske har nok møbler!
En anden ting der lige skal vises frem, er en fin selvvandingspotte, som jeg erhvervede mig på udsalg.........perfekt til krydderurter, og så er den da bare så smuk at kigge på!

En tredie ting der absolut fortjener fremvisning, og som også er en guide til min selvudvikling...........og en rigtig god placering....på min badeværelse hylde!

Noget helt andet.......Er der nogen som læser med her, der kan fortælle mig, hvordan jeg får vist her på bloggen, at jeg kan følges på Instagram? Jeg har set rundt omkring, at diverse bloggere har installeret Instagrams logo.......men hvordan??

Rigtig god weekend!