lørdag den 19. februar 2011

GRØN AFTENSMAD

Jeg elsker kager og god chokolade, og det skal der være plads til i mit liv, samtidig prøver jeg at være sund.......så denne kalorie lette aftensmad, bestående af ærtesuppe, var et stort hit.....elsker nemlig alle former for suppe!Til 2 personer- Svits et hakket løg i olie, tilsæt 250 gram ærter og 1/2 liter hønsebouillon, og kog 10 min. Op i blenderen og tilsæt et par mynte blade......blend og smag til med salt og peber. Porrer skåret i tynde ringe, svitses i olivenolie....ca. 3 min. og drys lidt tørret rosmarin og flage salt over.
Jeg fik valnøddebrød til, men gør som du har lyst!GOD LØRDAG!

onsdag den 16. februar 2011

EN VOKSENDE LÆNGSEL........

...........I en hyggestund med mit Bolig Liv......Hvad skete der?......En dejlig havereportage dukkede op, og jeg blev ført ind i den skønneste drømmehave, som ejes af hende her. En længsel voksede i mig......en længsel efter forår og sommer, alt imens snemasserne vælter ind over det jyske....gider ikke mere sne......vil ud i det blå med klip klapper på!


mandag den 14. februar 2011

SKÆVHEDER..........

............på min blog, eller hva`? Min datter fortæller mig, at der forekommer nogle forkerte streger, og overlappede billeder, så derfor vil jeg spørge jer derude......er det også tilfældet hos jer, når I logger ind på min blog?????

Der forekommer intet unormalt på min egen computer!

søndag den 13. februar 2011

DOVEN SØNDAG......OG HVAD SÅ?


Gider ingenting.......måske strikke sokker til Amalie......


Lave en smoothie......og få en masse energi......


Bage fastelavnsboller, og bare nyde søndagen!

HÅBER OGSÅ DU NYDER DIN!