fredag den 17. februar 2012

PÅ MIN ALTAN.......

........ mellem kæmpe pelargonier, oliven, lime.....og hen hel masse andre ting, prøver jeg i dag, at finde mig selv...... vil så gerne finde noget overskud, så måske solen og varmen her, kan hjælpe mig lidt på vej....... hold k..., hvor er jeg en utålmodig sjæl...... en virus tager den tid en virus skal ta´....... til jer kære læsere...... tak for jeres kærlige kommentarer i forgående indlæg....... I er skønne!

                13 kvm grøn oase....... også om vinteren....... Uundværlig!

torsdag den 16. februar 2012

VENTER ALTSÅ BARE PÅ OPTUR.......

.......... for jeg er bare så virus ramt.....ØV!

søndag den 12. februar 2012

HJEMVENDT......

........ efter en uge i Staden, og jeg vil lige vise noget frem. På Gl. Kongevej fandt jeg det skønneste garn......Wilfert´s Amalfi, som er 80% merino og 20% angora, og til pind 6...... farven er bare så skøn.... måske en mellemting mellem pink, rosa, eller koral...... og så til halv pris!
Ligeledes til halv pris..... min længe ønsket Casalinga vase, fundet på samme vej.



Af det skønne garn, blev der straks slået masker op til halstørklæde, som skal være meget lang, da det skal vikles om halsen flere gange....... mønstret er nyt for mig, men er allerede begejstret for det...... en ret og en vrang på den ene side, og på den anden side, tre ret og en vrang....... tror jeg er mest vild med vrang siden!