torsdag den 13. oktober 2011

BOR STADIG

......... på min sofa.....går lidt bedre, så jeg har energi til strikning...... heldigt, for der er lige noget der skal være færdig til søndag...... og det er en hemmelighed!

onsdag den 12. oktober 2011

TRÆKKER LIDT I LAND

........... når det handler om min tålmodighed....... har flere gange beskrevet min besiddelse af tålmodighed......... det gælder bare så ikke lige, når jeg er syg..... ØV!..... måske er det bare sådan, når man er et kreativt menneske...... skal helst lave noget....... det bliver så ikke lige til så meget pt....... heldigvis kommer der et par magasiner med posten..... mon så ikke jeg kan hygge mig lidt under dynen med dem! Svigersønnen gjorde ellers sit bedste for mit velbefindende i aftes..... serverede te med rom og citron...... desværre hjalp det kun et øjeblik!
Nu vil jeg bare minde mig selv om........ sommeren er slut...... på med strømper og frem med vinterfrakken!

søndag den 9. oktober 2011

FANTASTISK BOG.........

.......... nylig udkommet, og lige nu fåes den skisme i Netto til blot 75 kr. Takket være denne inspirerende blog, måtte jeg ile i Netto en tidlig søndag morgen, men det var turen værd, for sjælden har jeg da fundet en strikkebog, hvor jeg er klar til at kaste mig over, nærmest, alle opskrifter.
Som det første kaster jeg mig over dette tæppe...... mangler lige hæklenål nr. 20.

Måske skal din søndagstur også gå omkring Netto...... lige meget hvad....Rigtig god søndag!