lørdag den 6. oktober 2012

En ide presser på.......

........ og det bliver til en pude...



Efter en tur på torvet, fik jeg lyst til oksekødsuppe...... elsker alle de friske urter der er lige nu, og må nyde så længe de er danske!

torsdag den 4. oktober 2012

Forlænget sommer

Her varer sommeren lidt længere.....

På min altan

onsdag den 3. oktober 2012

Igen igen..... en poncho

Nu har moren også en....

.........og det var den, som kun skulle være i blå nuancer....... det er det så ikke helt blevet til.......jeg er jo til lidt mere spræl, men stadig ikke helt så vild som de andre jeg har strikket...... det er jo også en mor model!

tirsdag den 2. oktober 2012

Snart slut.....

........ med kolonihaven for i år, men i dag var der lige vejr til at få slået græsset en sidste gang..... tror jeg nok! Hele haven har fået gødning, og skal nu bare hvile for denne sæson.

Den får dog ikke helt fred for mig, for der er stadig så meget skønt at nyde, og så er der snart tid, at høste de sene brombær og hindbær....... ikke mange, men lige til sin yoghurt!

Og jeg elsker de vidunderlige farver haven præsenterer mig for om efteråret........ så denne årstid er velkommen hos mig!

søndag den 30. september 2012

Smugkig....

........ på poncho i blå nuancer, hvilket ikke helt holdt stik...... blev hurtig for kedelig til mig, så jeg måtte finde andre farver frem....... kan bare ikke holde mig til det rolige, men det vilde er også sjovere!

Tjek selv:

Og der er også fundet nogle pinke nuancer frem........ mon det skal strikkes med?

Godt nyt fra mig: Jeg vil bestræbe mig på at besvare jer, kære læsere, noget bedre........ også selom min computer snegler sig afsted, for der er ikke lige pt udsigt til nyt udstyr...... kræver bare en hulens masse tålmodighed, som til tider kan være svær at finde frem!

God søndag!