torsdag den 1. december 2011

KIG LIGE MED HER.....1.DECEMBER.....


........ og jeg måtte åbne min første pakke..... disse fine rensdyr, som nu pynter så fint på mine pink grene!I går lavede jeg en uro til mit kontor..... fine både med navne på..... først moren... og det er jo mig, så mine tre børn og 4 børnebørn...... det er da en sød tanke..... synes jeg selv!

Jeg må også lige vise en elskelig julebog jeg har købt, og jeg glæder mig så meget til at læse historien for mine børnebørn!

Sluttelig...... Jeg har løbet rundt efter neon snor, indtil en venlig sjæl fortalte mig, at det får man i et byggemarked...... nemlig mursnor!
Måske du vidste det allerede..... eller så ved du det nu.... og det er forresten billigt... 20 kr. pr. rulle!

tirsdag den 29. november 2011

JAMEN FOR POKKER DA.........

.......... er lige den heldigste mor, for jeg blev her til morgen (kl. 8.30), vækket af datter og barnebarn, med rundstykker og den aller fineste pakkekalender....... Det kalder jeg da en omsorgsdag!

Nøj..... hvor er jeg spændt!

Bagefter gik turen til Nisseland....... vores torv i centrum, bliver hvert år forvandlet til det fineste og hyggeligste sted med karrusel, pariserhjul og en masse boder med alskens bras...... også lidt fint og mundgodt!

Det var overraskelsens dag........ og jeg tænker...... hvor er jeg heldig, med jordens dejligste børn........ TAK TAK!

søndag den 27. november 2011

1. SØNDAG I ADVENT......

........ plejer jeg at afholde...... ikke i år, da der skal juleklippes på Idas skole.... og børn fra København, først kommer til Jylland næste weekend...... men hygget har jeg alligevel med børnebørn...... har nemlig sovet hos mig, og har nu efterladt en træt mormor, som bare skal bruge resten af søndagen på sofaen!


Fik en gave af Ida her til morgen....... fine fine hjerter som hun har lavet af perler.... Wilmer har lavet armbåndet af træ perler, som lige nu skal pynte mit kalenderlys...... elsker de ting fra de kære børnebørn!


Og kreative elsker vi alle at være, så her til morgen har pigerne og jeg ryddet op i tudser, farver og farveblyanter, som også alle blev spidset...... fik ny opbevaring.... nemlig konservesdåse og chips beholder, som begge fik nyt fin look..... iklædt Rie Elise Larsen papir.