fredag den 16. juli 2010

NY VANDKEDEL TAGET I BRUG

I et tidligere indlæg, viste jeg nogle gavekøb, alt er nu taget i brug. Den hemmelige pakke til mig selv, var omtalte kaffekop, og for at kunne lave kaffe, skal der koges vand, så her kommer den nye kedel til gavn. Den tredie gave, var til Helle (EN FUGL I HÅNDEN), som havde inviteret til SOMMERHYGGE, og det blev det, super hyggelig dag. Tak Helle!

FINE KOPPER

Se lige her, nye kopper til min kolonihave.... Og så smager kaffen sørme da også lidt bedre.....Ah!

torsdag den 15. juli 2010

MÅSKE STOP!

Har ikke helt kunne lukke for min blog i dag.....Vil så gerne føle mig tilfreds, og måske er det nu (for en tid). Tror jeg har været alle farve kombinationer igennem, hvor jeg ender her, fordi denne kombination giver mig fred, altså lige nu. Der var ellers mange farver der tiltalte mig, men så blev det hele lidt for utydeligt, synes jeg. Når jeg en dag måske får nogle læsere, vil jeg med kyshånd, tage imod gode råd.

SELVKRITIK....

JA! men det er en nødvendighed.....vil så gerne lave en fin blog, men hvad er det så lige der sker? ROD ROD og atter ROD. Lilla farve skulle lige gå væk, men er altså ikke sket. Nå! men jeg må bare arbejde videre med designet.....bare på et andet tidspunkt, når mit temperament er faldet lidt til ro.....Må hellere vaske noget tøj. DET kan jeg da finde ud af....

RETROBØLGE...

Som tidligere nævnt, er jeg ny her i Blogland, og er først nu ved at snuse lidt rundt her. Det foregår med lidt usikre fingre, men jeg ser mange spændende blogs, som jeg måske kan høste lidt erfaring hos. En ting, jeg har bemærket, er retrobølgen. Kan se mange af de unge kreative talenter, her i Blogland, har stor interesse i retro, og forstår at bruge den, på en hel fantastisk "moderne" måde.
Jeg selv hænger også lidt fast her. Har dog ikke så mange ting (endnu). Vil dog lige vise en lille detalje fra min kolonihave.

tirsdag den 13. juli 2010

FARVELEG


Jeg har været rigtig glad for vejret i dag. Det gav mig nemlig lyst til, at hive spanden med bomuldsgarn frem. Først kiggede jeg lidt på hexagoner, men det blev til begyndelse på en sød skildpadde, som jeg tror Ludvig vil elske.

mandag den 12. juli 2010

SOMMERLIV

Fik lige lyst til at sammensætte lidt sommerliv, for at genskabe stemningen ved de givne situationer. Jeg har en datter, som bor på Østerbro i København, og i Deres baggård, hersker der bare sådan en dejlig stemning på denne tid. Gården er  fyldt med krukker, hvori der er plantet træer, blomster og krydderurter. 
For nylig fyldte Julie 30 år, og dette blev fejret i ovennævnte gård.

Ved samme tur til København, tog vi også ud i det fri, for at fejre Sankt Hans aften.

Dejlig sommer!

Kylling

En dejlig madoplevelse.... Kylling med couscous, tørret frugt, blandede nødder og en hel masse forskellige krydderurter. Den lægges på en bund af søde og almindelige kartofler, og vupti ind i ovnen. Har lige prøvet den, og kan varmt anbefales. Opskriften er fra Jamie Oliver.....VELBEKOMME!

Navneskilt

En længe ønsket ting, skal nu føres ud i livet. Et navneskilt til min kolonihave er undervejs. Farverne er indkøbt, mangler lige at finde et passende bræt. Hvad navnet bliver, vises senere, ved færdig resultat. Det har været svært for mig, at finde et passende og dækkende navn, men på en cafe i København, kom ideen pludselig til mig.

Eventyrlig dåse

Ja! overskriften siger det hele...Denne fine fine dåse fandt jeg i Blå Fugl i Aalborg, og det må da siges, den signalerer eventyr. Jeg kunne simpel hen ikke stå for den, og nu bliver den brugt til lækkerier i min kolonihave.