fredag den 12. august 2011

FÆRDIGE PROJEKTER.......

.......... og Amalies bamse får snart lidt nyt til garderoben + nyt slumre tæppe. Nu trænger jeg også til at få noget større på pindene........ godt jeg har garn der venter!

Opskrift på tæppe er fra et Drops katalog med dukketøj......... tøjet er fra Hendes Verden........ Det er til mini Build-a-Bear!

Der er blevet ændret lidt på knapperne, fra et tidligere indlæg........ de små lyserøde kødben kunne jeg ikke stå for........ passer perfekt til den lille bamse. De fine porcelæns knapper på kjolen sidder i ryggen!

Sådan ser kjolen ud forfra!
  Og her er så det næste der skal på pindene!


 Rigtig god begyndende weekend!

tirsdag den 9. august 2011

NU SKAL DEN BRUGES...........

.............en rulle tapet, som jeg har haft stående i laaaang tid. Jeg fik den ved aflevering af kupon, som fulgte med Bolig magasinet. Har ikke rigtig set anvendelses muligheder.......... den mulighed har jeg nu set, og den bliver snart ført ud i livet....... bestilte nemlig maler i går, og om en måneds tid skal mit kontor have en make over....er hårdt tiltrængt....... og selvfølgelig var her et oplagt sted, at anvende et tapet med tal og diskrete ugler!

Jeg vil også lige vise en fin gave, som jeg har fået for misse pasning....... lækkerier fra Frankrig, og en fin græs grøn pung fra Adax.......... Tak søde børn!

Farven snyder lidt.......... for den er altså fin fin græs grøn!