lørdag den 5. maj 2012

Ligner sommer......

......... på mit køkkenbord. Mens jeg venter på mine egne rabarber, måtte jeg lige købe et bundt..... fine nye danske.


fredag den 4. maj 2012

Kære læsere

Som nogen af jer måske godt ved, er jeg pt på kursus..... hverdag 8.00 til 14.00 frem til d. 22. juni. Det bevirker at der er meget stille på min blog, og får meget lidt kigget med hos jer, hvilket er lidt frustrerende, men jeg må erkende efter mange timer ved skærmen på skole bænken...... ja, så er gnisten til mere computer på hjemmefronten lidt nedadgående.
Kære læser...... dette lille indlæg for at fortælle..... jeres blogs er stadig meget inspirerende og givende...... og hvem ved.... måske jeg pludselig magter det hele!

Rigtig god weekend!

søndag den 29. april 2012

Kunst

Nu når jeg alligevel var der på altanen..... var det pludselig oplagt at finde et par pensler frem........arbejdede videre med Ida og mormors kunst!

Det er så skønt at have billeder hængende, som man godt lige må male på, når lyst og trang melder sig....... på den måde er der jo altid ny kunst på altanen!

Søndag...

....... på min altan..... slapper fuldstændig af, for når man skal ud af huset (kursus) hver dag, ja så kommer man skisme til at trænge til ingenting...... dog skal der lige bages et rugbrød, men det er jo også en hyggelig ting!

Er i øvrigt på pencillin..... grundet byld...... Av for pokker!

Ser frem til nyt projekt i kolonihaven....... skal med hjælp fra min søde bror, have  et tråd net hegn sat op...... min tornefri brombær skal have noget at klamre sig til....... måske min slyng rose også kan få gavn af dette!


Håber alle har en god søndag!