lørdag den 7. august 2010

DAGEN I DAG

Skal tilbringes i min kolonihave. Efter en dejlig dag i Tversted, sammen med elskelig familie, skal jeg hygge i eget selskab. Dagen i går bød på dejlig frokost, hyggesnak, børneloppemarked, spille fisk og anden leg med børnebørn, guf is, travetur i klitter og by, alt i alt bare hygge!

Min kolonihave er stedet, hvor jeg slapper fuldstændig af....filosoferer og fordyber mig. Om jeg klipper hæk, planter, luger eller anden form for havearbejde, ja, så er det ren terapi for krop og sjæl. Det er mit frirum...ingen "kræver" noget af mig.

Jeg vil lige vise, hvad jeg bragte med hjem i går....lidt supplering til mit bomuldsgarn.

RIGTIG GOD WEEKEND!

torsdag den 5. august 2010

DAGENS HØJDEPUNKT....

JA! SELV VOKSDUGEN VAR PÅ UDSALG!
Var udsalg, hvor jeg fik købt rigtig fine sager....til billige penge. Det kan godt betale sig, at vente til slutspurten.

KASSEREDE PROJEKTER

God morgen til en ny dag!

Det er tid til morgenmad og et lille inlæg, med et lille tilbageblik på en stor skribents velkomst hilsen til mig.

MORGENMADEN ER KLAR
UFÆRDIGE PROJEKTER
For et par dage siden læste jeg et fantastisk indlæg om mig, som EN FUGL I HÅNDEN, havde udgivet. (Mangler at lære, hvordan jeg kan henvise ved at skrive hende her, og så bare klikke der). Hun skrev bl.a, hvor skrap jeg er til at færdiggøre mine projekter....hmmm!. Det er ikke altid sandt...Se bare her!

onsdag den 4. august 2010

KENDER DU TYPEN?

Der bor med denne belysning.....Blandede stilarter, men det fortæller lidt om mig. Mit hjem er præget af disse, hvilket jeg synes giver meget personlighed.

tirsdag den 3. august 2010

SOM FAR SÅ SØN....

Første lappe med nylært teknik.
Har lige hørt nyt om mit barnebarn, Wilmer på 2 1/2 år. Han elsker at se Spise med Price, og han sidder bum stille, indtil programmet er slut. Det skal lige siges, at hans far er kok, og er medejer af restauranten OPEN, som ligger i Tordenskjoldsgade i København, hvor man får gourmet mad til billige penge....Så fik jeg også lige lidt reklame klemt ind.
Har lige plantet Sommerfugllavendel i min gummikrukke.

Børn fanger da vist ret tidlig, hvad deres forældre beskæftiger sig med.


Et noget blandet indlæg, men som sagt, er jeg nybegynder, og derfor brug for, at eksperimentere lidt.