lørdag den 27. august 2011

HVAD SKAL JEG MENE........

............ og hvad mener du? Jeg fik et møbel forærende i går...... og nu er jeg lidt forvirret......passer det ind hos mig....... er det for gammeldags?? Ved godt nogle maler disse gamle møbler i friske farver, men helt ærlig, det nænner jeg heller ikke..... træet er jo bare så fint, og egentlig, elsker jeg et mix af nyt og gammelt. Lige nu står sekretæren, som det vist hedder, på mit kontor, hvor det faktisk står rigtig fint, og når så lige væggene bliver malet hvide....... venter jo på maler, og som I sikkert husker, skal der tapet med sorte bogstaver på en endevæg...... mon så dette møbel skal forblive på mit kontor?

HVIS DU HAR EN MENING........GI` DEN ENDELIG TIL KENDE!

Rigtig god lørdag!

torsdag den 25. august 2011

SÅ KOM POSTEN........

........... med min Holm lampe..... jow jow...... og så skal den bare lige samles! Når det lykkes mig, viser jeg det færdige resultat, og fortæller hvorfor lige denne lampe!


onsdag den 24. august 2011

HAR BRUGT 99 KR........

......... på noget nyt til hjemmet og til haven....... se her....... en stjerne, der lige erstatter den hvide, som har hængt siden jul, og før den hang der en gul....... siger bare lidt om, hvor højt jeg elsker disse stjerner....... hænger hele året rundt, for de er så hyggelige!


Stjerne nedsat til 49 kr.
Holder til fuglekugler fra Rice.

mandag den 22. august 2011

JEG LOVEDE......

........... at vise, hvor barnlig jeg kan være. Var for nylig med barnebarn i legetøjs butik, og hvad står lige inden for døren......... SNEDRONNINGEN..... sat ned fra 199 kr. til blot 50 kr., og hvad skete der så med mig..... ja, det ses jo på billedet....... Så er der måske nogle der vil tænke!...... Hvad skal hun dog med den?...... Det skal jeg sige jer........ Den kommer til at indgå i min julepynt.
Amalie prøvede dog at overbevise mig om, at hende og Ida kunne jo lege med hende, når de kommer på besøg hos mormor..... arhhh!


Lidt barnlig må man da gerne være..........så bli´r livet også lidt sjovere!

søndag den 21. august 2011

SENSOMMER STEMNING........

.......... fra min kolonihave.

I dag har jeg plukket mine æbler......... en enkelt rose kom også med i kurven!


Den Syriske rose blomstrer så fin lige nu........ kun den blå..... den lyserøde står på spring!

 Brombærrene gør sig klar!

Figentræet er begyndt at vokse, og har sat nye figner!

Havde planlagt flere billeder, men teknikken driller....... for pokker da...... ØV ØV!
På et tidspunkt...... skal I også lige se, hvor barnlig jeg kan være!