lørdag den 10. juli 2010

På Planteskole

For nylig var jeg et smut forbi den lokale planteskole, hvor der blev købt roser til min pergola. Jeg forestiller mig, at med tiden, vil jeg få et fint "loft" i denne, bestående af roser vin og blåregn. Turen foregik på cykel, som blev temmelig overlæsset, og det gjorde derfor godt med en lille pause ved åen.

mandag den 5. juli 2010

Blå mandag.
I dag da jeg kom ned i min have, stod der en blå stol. Den har faktisk tilhørt mig selv engang, men for et par år siden kasserede jeg den, da den var ved at falde fra hinanden, derfor satte jeg den ud til affald. En mand, som har have samme sted som jeg selv, havde taget den, og sat den i fin stand. Nu er tiden så kommet, hvor manden er blevet for dårlig. og må opgive sin have, og derfor været så sød, at sætte den tilbage i min have. Nu står den så der, og pynter så fin med dens blå farve, hvilket giver en sjov detalje til haven, og nu har den tilmed fået en sjov historie.

søndag den 4. juli 2010

Skønne tæpperManglede lige en etiket med hækling...derfor vil jeg vise disse tæpper. Et babytæppe som jeg har lavet til mit barnebarn....dejlige Ludvig, og et oldmortæppe, som er til mit kolonihavehus.