lørdag den 3. juli 2010

Tak for i dag!


Efter meget arbejde med min blog (stadig ikke tilfreds) er det tid til at sige godnat. Der skal dog lige et billede med, som viser lidt af det som jeg elsker at beskæftige mig med.

Smuk buket...


Og sikke en duft....Godt man også kan flytte roser og duft indenfor, så man også kan nyde dem her.

Små detaljer...store glæder.


Kære blog! Du er ikke så nem....Nå! men jeg kører på, er fuld af optimisme, og en skønne dag er vi venner.

Har lavet en billedcollage, som viser nogle små detaljer fra mit kolonihavehus. Bl.a er der en lille fransk hylde, som er købt i en antikvitetshandel i København, da jeg sidst var der. Ekspedienten fortalte mig, at den oprindelig blev brugt til glas, så det vil jeg videreføre, når engang jeg render over nogle fine på et loppemarked.

Der skal jo også somme tider vaskes op, så nyt til dette formål, er også nylig indkøbt.

En lille porcelæns fugl er også en ny ting. Den skal pryde mit gamle bord...Åh nej! nu skal det vist males!

Skønne roser.


I dag var haven for varm, så det blev en meget kort tur, men jeg nåede dog at få en lille frokost, græsslåning, og så lige lave en fotosession. Kunne simpel hen ikke lade være med at tage billeder af min lige (nu) rosenhave, og jeg ville ønske, billeder også kunne afgive duften af denne rose idyl. Med tiden skal roserne have noget at hvile sig op af, men jeg har endnu ikke fundet det helt rigtige.

tirsdag den 29. juni 2010

Strik.


Et nyt strikkeprojekt.....En fin undertrøje/vest til lille Ludvig. På billedet bliver den grønne farve lidt misvisende, for den er rigtig græsgrøn, og meget meget frisk.

Hvad hedder min have?


I den forgangne uge, var jeg i København, og som altid vender jeg hjem med en masse ny inspiration, både til min lejlighed og kolonihaven. Min have har ikke noget navn, hvilket jeg altid har haft lyst til at give den, men det har været svært at finde på noget passende, som dækker over netop min have. Problemet er løst, med ide fra en lille cafe i København. Hvad det bliver, vises senere, når jeg får lavet et skilt.