lørdag den 12. november 2011

GØR DET SELV

Måske du kender de fine puder fra Hay......... sådan en har jeg gået og luret på.... og ønsket mig, men lidt for dyre til mit budget........ så er det jo godt man kan selv. Som nogle måske ved, har jeg lige betrukket mine spisebord stole om..... der blev lidt stof til overs, som nu er blevet til den fineste pude. Min datter er kvik med symaskine, så hun har syet betræk, og så har jeg sat knapper på. Jeg har trukket en tynd ståltråd gennem puden......sat knappe på begge sider.... ståltråden gennem begge "øjne" på knapper, og så tvind...... sidder perfekt! Jeg har valgt 2 forskellige knapper......for så kan jeg jo vende puden efter match og humør!

Knapperne har jeg fundet hos Kalejdoskop i Aalborg

 God solskins lørdag!

fredag den 11. november 2011

BØRNE PONCHO

Kære Ida på 7 år, vil gerne have mormor strikker en poncho til hende, ligesom jeg har gjort til hendes mor...... så i aftes var der en livlig diskussion om farver og garn typer... dog uden barnets egen mening...... og nu er det så, jeg har taget en beslutning...... fundet en masse garn rester frem....uld, mohair, sølv og bånd, og nu er jeg så rigtig spændt på resultat!

Og den begynder allerede at tage form...... måske jeg lige skulle holde en lille pause..... synes jeg mærker nogle spændinger!

 Rigtig god fredag og begyndende weekend!

torsdag den 10. november 2011

FOR 20 KRONER........

.......... fåes denne strikkebog i Stof 2000.

tirsdag den 8. november 2011

HJEMME IGEN.....

........ efter nogle skønne dage i København. Rig på en masse dejlige timer med børn og børnebørn, men jeg havde også et par hyggelige timer med den sødeste kvinde.....kvinden som jeg kun kendte fra blog land, og som har denne inspirerende blog. Det var rigtig sjovt, at møde personen bag skærmen..... og jeg må sige..... de tanker og forestillinger jeg havde gjort mig omkring Pi...... levede fuldstændig op til forventningerne...... imødekommen, varm, hjertelig.... let at tale med, så snakken fik hurtigt frit løb....... meget positiv oplevelse...... tak kære Pi.....også for den søde gave!

Gaven fra Pi...... hjerte med lys i...... den tanke er da smuk!


Nå, men jeg har jo tidligere nævnt noget med et kalenderlys, som jeg kun kan finde i København..... det er fundet!

I år med grønne tal....... der var en læser der havde efterspurgt størrelse... da jeg måske havde overdrevet lidt.....brugte ordet kæmpe stort..... det måler 40 cm. Nu venter det bare på sin rette plads.

Købt hos Rambo.....125 kr. Her købte også en fin plakat til kontoret.... 50 kr.Det var svært, at vælge plakat, for der var rigtig mange fine.... men netop denne er fin til mit lille kontor.Da jeg trådte ind ad døren herhjemme, blev jeg mødt med dette fine syn..... min hibiscus stod med den største orange blomst....... og så passer den til strikketøjet...... ikke dårligt!

Hue nr.6......Gider jeg så det mere?