tirsdag den 8. november 2011

HJEMME IGEN.....

........ efter nogle skønne dage i København. Rig på en masse dejlige timer med børn og børnebørn, men jeg havde også et par hyggelige timer med den sødeste kvinde.....kvinden som jeg kun kendte fra blog land, og som har denne inspirerende blog. Det var rigtig sjovt, at møde personen bag skærmen..... og jeg må sige..... de tanker og forestillinger jeg havde gjort mig omkring Pi...... levede fuldstændig op til forventningerne...... imødekommen, varm, hjertelig.... let at tale med, så snakken fik hurtigt frit løb....... meget positiv oplevelse...... tak kære Pi.....også for den søde gave!

Gaven fra Pi...... hjerte med lys i...... den tanke er da smuk!


Nå, men jeg har jo tidligere nævnt noget med et kalenderlys, som jeg kun kan finde i København..... det er fundet!

I år med grønne tal....... der var en læser der havde efterspurgt størrelse... da jeg måske havde overdrevet lidt.....brugte ordet kæmpe stort..... det måler 40 cm. Nu venter det bare på sin rette plads.

Købt hos Rambo.....125 kr. Her købte også en fin plakat til kontoret.... 50 kr.Det var svært, at vælge plakat, for der var rigtig mange fine.... men netop denne er fin til mit lille kontor.Da jeg trådte ind ad døren herhjemme, blev jeg mødt med dette fine syn..... min hibiscus stod med den største orange blomst....... og så passer den til strikketøjet...... ikke dårligt!

Hue nr.6......Gider jeg så det mere?


2 kommentarer:

  1. Sikke mange dejlige oplevelser og sager du kommer hjem med :-)
    Flot lys :-) !

    SvarSlet
  2. Det er dejligt at møde nye, spændende mennesker.
    Sikke fine ting, du har hjembragt.

    SvarSlet