torsdag den 12. august 2010

STILHED FØR STORM!

Der bliver måske lidt stille på min blog, i de kommende dage. Jeg får min søde datter og hendes kære drenge på besøg. De er bosat i København, så når vi besøger hinanden, er det jo flere dage i træk, hvilket er rigtig hyggeligt, men der er også fuld fart på, så mormor her, når ikke så meget andet, end lege, læse, synge og selvfølgelig, snakke, snakke!
Som i kan se, er jeg også ramt af granny stripes feberen. Det er bare så dejligt et håndværk....når først jeg får det i hænderne, kan jeg næsten ikke slippe det igen, men nu må det lige for en stund, vige pladsen for lego og togbane. Det er jo også kreativitet.
Havde næsten ikke tid til, at bage boller. Nå!, men nu må jeg gøre klar til, at modtage alle mine dejlige guldklumper.

Ha´en rigtig god dag!

onsdag den 11. august 2010

STOR DAG

I dag er en stor og begivenhedsrig dag.....Mit ældste barnebarn har første skoledag (0 klasse). Under morgenkaffen tog jeg lige et tilbageblik, på de 6 år, som nu er gået, og tænkte.....Hvor er jeg dog rig!

tirsdag den 10. august 2010

HVAD SKER DER???

Ved godt det er for tidligt, men de er da smukke!
Jeg så lige hende her, havde nævnt JULEN, og så måtte jeg også lige snige et par ord ind, bare for at vise et par julekugler, jeg faldt over i går. En dejlig forretning i Aalborg drejer nøglen om, og har derfor ophørsudsalg.....derfor juleriet....meeen det er nu lidt for tidlig....vil gerne have flere sommerdage.

mandag den 9. august 2010

OPFØLGNING

På søndagens indlæg om navneskift på min blog, vil jeg lige sige, at jeg har brug lidt mere tænketid. Jeg vil gerne takke de søde piger, der er kommet med forslag....det er bare så sjovt, hvor tæt i ligger mine egne tanker, så måske i er ved, at kende mig lidt, og det er da dejligt. Indtil videre må jeg altså hedde Bettys blog.

Jeg skal også lige huske, at takke hende her, for hendes hjælp med indsætning af link....tror jeg har lært det! Som ny blogger, er det dejligt, man kan finde hjælp undervejs TAK!

søndag den 8. august 2010

TÆNKE TÆNKE TÆNKE!!!!

Holder øjne og ører åbne for gode råd, med nyt navn til min blog.....hold op det stresser mig, så nu skal jeg ud og trave, og et smut inden om plejehjemmet, hvor min mor er "kommunalt anbragt". Lyder ikke så pænt, men for mig, den barske virkelighed. Det er en anden historie, som jeg har lyst til, at berette om på et senere tidspunkt.

TID TIL NAVNEFORANDRING

Har her til morgen opdaget, at der er en blog med samme navn som min, BETTYS BLOG, så nu skal hjernecellerne virkelig til at vågne op, og komme i gang med kreativiteten.....Hvad pokker skal jeg nu hedde? Ved ikke helt hvor meget det betyder, men kunne alligevel mærke, at min personlige blog forsvandt lidt. Nå! men jeg bruger søndagen til, at finde et godt og dækkende navn. Har faktisk fra start, tænkt, bloggen skulle have et andet navn, har bare ikke fundet det rette, men nu er jeg så presset til det.

RIGTIG GOD SØNDAG!