torsdag den 2. september 2010

FØRSTE EFTERÅRS MÅNED

Efter, at være gået ind i første efterårs måned, får jeg straks lyst til, at lave nye halstørklæder....lidt nyt skal der jo til samlingen! Forresten har jeg lovet mig selv, lige at færdiggøre nogle igangværende projekter.........

                                                                                 
ELSKER ALLE FORMER FOR HALSTØRKLÆDER....HELE ÅRET RUNDT!!!!

tirsdag den 31. august 2010

SKAL LIGE PRØVE....


Så kom der lys i stagerne, og jeg kunne sætte tekst på billede......det går jo fremad!
Posted by Picasa

GRANNY STRIPES OG SVAMPE

Selv om der er det skønneste solskins vejr, kan man godt fornemme sensommeren, så derfor har jeg været lidt i efterårshumør, og kom til at tænke på indendørs hygge.....Derfor fandt jeg lige plads til lidt mere humor i mit hjem, nogle super fine svampe stager, som passer til bloklys. De er købt i min yndlings butik, Blå Fugl i Aalborg. De bliver også fantastiske til jul, når der skal laves dekorative stilleben.
Nå! men lige nu skal det dejlige vejr nydes med kaffe, chokolade og hæklenål, på altanen.

søndag den 29. august 2010

DE STORE SMILS DAG.....

Jeg er lige kommet hjem efter en dejlig dejlig tur til Fårup Sommerland......En stolt mormor, for mit ældste barnebarn, Ida på 6 år, lokkede mormor her, med op i Falken....Hun brugte mange kneb, et var: "Mormor hvis du vil vise, hvor højt du elsker mig", og den kunne jeg ikke stå for. Godt jeg gjorde det, for så kunne jeg jo prale lidt over for farmor, som også var med. Det har været en fantastisk dag, hvor lattermusklerne er blevet rørt.