lørdag den 18. september 2010

TIL MIDDAG HOS........

Øverst et overflødighedshorn af lækre kvindeting, Kristian Vedel fugl og fine sager fra børnebørn.
Mig......Jeg havde i aftes min datter, svigersøn og hans forældre plus børnebørn, til middag. Havde nemlig ikke fået fejret min fødselsdag sammen med dem, da jeg jo var i København. Det var en super hyggelig aften.....maden var en succes, bl.a., den tidligere nævnt rødkålssalat, og den gammeldags æblekage og selvfølgelig de hjemmebagte småkager. Mine børn skal have stor ros for deres velopdragne piger, på henholdsvis 4 og 6 år. Tidligere synes jeg, det kunne være noget hektisk, at invitere til middag, der var en masse uro ved bordet, men nu....hold da op.....atter hersker der en rolig voksen snak atmosfære, takket være de to dejlige tøser. Amalie på 4, siger: "Mormor må jeg gå fra bordet"......Det er da opdragelse! Det var så lige lidt praleri! Nå! men der vankede også nogle fine fine gaver, som i lige skal se billeder af........atter en stor gang forkælelse til mig, men jeg elsker det!

torsdag den 16. september 2010

DET ER DA OK!


Selv om det ikke er jul.....kan man da godt bage småkager!

ØNSKE OG HÅB

Den neon pink farve skal bruges i et billede, som også skal være på mit lille kontor....
Posted by Picasa

tirsdag den 14. september 2010

TÆPPE TIL DUKKESENG

Til Mette, som efterspurgte lidt vejledning på tæppe til dukkeseng.

Det er strikket i bomuldsgarn......Noget der svarer til pinde 3, men jeg har brugt nr. 4....det gør det let og blødt. Der er brugt 6 farver, som du sikkert kan se på billedet. Strikket i retstrikning.....først 6 riller...4 riller...4 riller...5 riller...3 riller...3 riller...6 riller...4 riller...3 riller...2 riller...3 riller...2 riller...4 riller...6 riller...3 riller...5 riller...4 riller...3 riller...4 riller...3 riller og til slut 5 riller. Færdig mål på tæppet er ca. 39 + 41 cm. Til slut er der hæklet musetakker, hvor jeg har hæklet en sølvtråd med....er svær at se på billedet. Jeg vil foreslå at du hækler med dobbelt garn, så kanten bliver lidt kraftigere.....man kan jo også vælge andre masker.

Håber dette kan bruges....God fornøjelse!

søndag den 12. september 2010

KØBENHAVN OG FØDSELSDAG

Der var engang......Ja, det lyder som et eventyr, det var det faktisk også!
Jeg er lige vendt hjem fra København, hvor jeg har tilbragt nogle skønne dage sammen med børn og børnebørn.....vil godt indrømme, at det til tider også var skide hårdt.....der kan jo være lidt hektisk hos de kære småbørns familier, og jeg er jo vant til et, lidt lavere gear, men så er de søde til, også at give mormor lidt "luft".
Jeg havde fødselsdag, mens jeg var derovre, og i kan tro, jeg blev forkælet på alle mulige måder......masse fine gaver og fantastiske oplevelser, bl.a tog vi om eftermiddagen på Glyptoteket og spiste lagkage...her er bare så fint! En af gaverne, var et gavekort til min svigersøns restaurant, hvor man spiser lækker gourmet mad, lavet af de fineste råvarer. Restauranten ligger i Tordenskjoldsgade, lige bag Det Kongelige Teater. Jeg inviterede min søn, Jesper, med herind og spise, og det var en fantastisk madoplevelse....Det skal bare prøves! Efter middagen havde Jesper så inviteret mig i teater....Skønt, så kom jeg også ind og se Skuespillerhuset. Forestillingen hed 4:48, spillet af Trine Dyrholm.....Stor respekt....Fantastisk præstation, og jeg nød det hele vejen, selv om det er et tragisk stykke. Bagefter blev der afholdt premiere fest.....og her var jeg også med, dog kunne jeg ikke spise noget...var jo helt fyldt op, af den lækre gourmet mad. Hvor tit får man lige lov, at færdes blandt kendisser?
Jeg følte mig som en dronning i mit simple liv.

Stor TAK til alle mine kære, for fine gaver og dejlige oplevelser!