mandag den 8. november 2010

TAK!

Havde først skrevet en tak under kommentarer, men måtte i stedet gøre det her!
Aller kæreste venner......Tusind tak, hver især, for jeres varme og dejlige tanker....kan slet ikke beskrive hvor rørt jeg blev....Tænk, at så mange "ukendte" venner sidder og tænker på mig, og lige bruger lidt tid på, at sende mig en lille hilsen.....det får mig til at føle jeg kender jer....Endnu en gang.....Af hele mit hjerte TAK!

Ser frem til, at møde jer med lidt mere muntre indlæg.....skal nok ske!

søndag den 7. november 2010

MIN MORS KAMP.......SLUT

Endelig fik mor fred, hun døde fredag nat.
Jeg har siddet de sidste mange dage ved hendes sygeseng, hvoraf de to sidste uden nogen kontakt. Jeg er et træt og sorgfyldt menneske lige nu, men på trods af "hullet", som jeg begynder at mærke, ja, så er jeg samtidig et meget meget lettet menneske.

En sød lille historie er knyttet til ovenstående vase......Min mor prøvede en dag, ihærdigt, at fortælle jeg skulle have denne vase.....Jeg blev bare siddende på min stol, men mor slappede ikke af, før jeg tog vasen og puttede den i en pose, og lod hende forstå, at jeg nok skulle tage den med hjem, så nu bliver den da nødt til, at være et kært minde!

Bogen I lige aner, fik jeg hos bedemanden. Det er en sød fortælling om døden, fortalt så de små kan forstå det. Jeg fik 4 stk. En til hver barnebarn. Måske der kommer et bedre billede på et tidspunkt!

RIGTIG GOD SOLSKINS SØNDAG!