fredag den 12. februar 2016

Keramik skåle.....

.........som er mine begynder projekter, samt øvelse med glasur, hvilket jeg synes er lidt svært, men også spændende, at se hvilket resultat/udtryk det kommer ud af ovnen med!


Blå dag

Den skønneste morgen med blå himmel........ud på min altan (lukket) med morgenmad og kaffe!


Så kunne jeg jo også lige beskære mit oliventræ.......måske er det ikke det rette tidspunkt, men det kribler i mine fingre!

onsdag den 10. februar 2016

Forårsfornemmelse

Som overskriften fortæller.....så fornemmer jeg det i dag, det er på vej, solen har lidt magt, tulipanløg titter frem.(på altanen), små stedmoderblomster og vintergækker i potte.....humøret er steget, ja noget dejligt er på vej.....Foråret!
mandag den 8. februar 2016

Keramikvase

Som nævnt i et tidligere indlæg, afprøver jeg nu også mine kreative evner indenfor arbejdet med ler.......lang vej endnu, for at opnå min fulde tilfredsstillelse med de færdige resultater, men denne vase, som jeg nu viser er ok selvom glasuren fremstår med fejl.....en brugbar fejl synes jeg!Holder fast i "Øvelse gør mester".......og jeg hygger mig rigtig meget sammen med en god veninde i vores lokale kulturhus!

søndag den 7. februar 2016

Erliksant-jakke.....

......fra Pickles.

Det er et fantastisk strikketøj, ellers havde jeg nok heller ikke gidet at strikke tre af slagsen. Der forekommer nærmest ingen monterings arbejde (lige noget for mig), blot nogle ærmer der syes sammen, (kun indersiden), og så lige en krave der syes til i nakken......Nemt, ikke??