mandag den 25. april 2016

Bord af paller

Jeg havde 2 gamle paller og rester af brædder fra terrassen..... Det er nu blevet det fineste arbejdsbord i kolonihaven, hvor jeg synes det passer så perfekt ind, og så har det jo ikke kostet mig noget!
søndag den 24. april 2016

Keramik

Tilbage med visning af mit keramik, som stadig er rigtig meget på begynder plan, men jeg øver og øver.....og jeg elsker det!Øverst et krus med låg til kolonihaven.....skal lige brændes og glaseres!Som man kan se.....er jeg ikke så ferm til det med glasering, men øvelse gør mester, og denne glasur var ny, og skulle behandles anderledes end øvrige, men jeg synes jo den er helt fin alligevel!


På denne vase, som jeg har vist i tidligere indlæg, er glasuren heller ikke helt som den skal være, for med den ved man aldrig helt hvordan udfaldet bliver.....kræver også en anden brænding, men det gør det jo bare spændende!

Min altan have

Lige et frisk pust.....Glimt fra altanen, hvor foråret nydes lige nu, men ind immellem nydes der dog også nogle lune stunder i kolonihaven, hvorfra jeg vil vise sidste nye projekt..
Nu jeg lige er forbi min blog, vil jeg også vise sidste nye indenfor min begynder keramik.....Åh nej.....Tiden løb fra mig, men kommer senere!