torsdag den 23. december 2010

GLÆDELIG JUL

I de kommende dage vil der ikke blive brugt særlig meget tid, her ved tasterne, derfor vil jeg nu, ønske alle mine faste læsere en rigtig GLÆDELIG JUL!

tirsdag den 21. december 2010

JYLLAND IGEN

Efter nogle dejlige og hyggelige dage i København, er jeg nu tilbage i det jyske snelandskab......sikke fint her er! Mine dage i Købehavn fløj som sædvanlig afsted, men jeg var jo også i godt selskab hele tiden......fredag gik med fejring af Wilmers fødselsdag, og det var lige fra morgenstunden, med besøg af børnehaven, og resten af dagen med familie. Lørdag.....travetur på Østerbrogade, og lidt indkøb......har en del yndlingsbutikker her. Søndag gik turen til Det Kongelige Teater, hvor jeg så Tornerose sammen med sønnen.......Wauv....sikke en oplevelse, ikke sidste gang jeg skal se en ballet. Jeg var fuldstændig opslugt af de fine kostumer, og den dejlige musik......meget meget smukt! Efter forestillingen, var vi på handel her. Der blev købt et par julegaver. Så blev det mandag, og turen gik hjem til Jylland.
I dag skal jeg måske bage nogle småkager.....indtil videre, er der kun blevet bagt pebernødder. Sønnen kommer også på juleferie i dag.......Dejlig med denne juletid!
Skal også lige gí alle mine dejlige læsere, en TAK for jeres sidste kommentarer! Og forresten, skal jeg også lære, at linke!

Kan I mon gætte, hvad Wilmer fik i fødselsdagsgave?

SKØN DAG TIL JER ALLE!