fredag den 25. marts 2011

BLOGTRÆF

I morgen skal jeg til mit første blogtræf. Jeg er meget spændt......også lidt nervøs, men jeg glæder mig rigtig meget. Det er Lone med bloggen: I LONES FODSPOR, der har arrangeret dette, og det lyder rigtig lovende!
Nu skal jeg så prøve at pakke en kurv med lidt kreating........ved ikke helt hvad det ender med, for som sagt, er det mit første træf, og derfor lidt usikker på hvordan det forløber, men jeg møder op med stor glæde, til at møde en masse kreative kvinder, og er sikke på, det bliver super hyggeligt!......... Så piger, måske vi ses i Aalborg lørdag?

Glæder mig også til en lille sovekammerat i nat..........Amalie skal sove hos mormor!

Rigtig god fredag!

tirsdag den 22. marts 2011

PRØV DA LIGE OG SE HER........

.............. hvad posten bragte til mig i dag!
Hos butik Søster Lystig, kan man købe de fineste smykker...........har selv købt disse øreringe, som fuldstændig lever op til min forventning, og lidt mere til. Måske du lige skulle besøge indehaverens skønne blog: Katte Kluns, så finder du vej til butikken!

Nu er jeg da for alvor i forårs humør......takket være Katrine!

JEG GØR DET ALDRIG MERE........

............ eller gør jeg? Altså lave havearbejde 6 timer non stop. Jeg var i kolonihaven i går..... og jeg må sige, her var nok at tage fat på..... sikke et rod, Elefantgræsset lå spredt i hele haven, krukker var gået i stykker, og muldvarperne har rigtig hygget sig i vinter..... hele plænen var fyldt med skud!
Hvorfor kan jeg ikke snart lære, at ordne lidt ad gangen........ men nej, jeg pøler til det sidste, til jeg næsten må kravle hjem! Vågnede i nat kl. 02.30...... op og snuppe et par panodiler.........kunne i den grad mærke min krop!
Hvorfor alt dette......... simpel hen fordi,  jeg elsker min kolonihave, og nu er foråret for alvor skudt igang!

Mon den plæne bliver pæn i år?
Vinteren har sat sine spor!En hurtig kaffepause....... klar igen!

Kunne selvfølgelig ikke dy mig, for lige, at plante de første forårs planter..... lidt Stedmoder!
Også altankassen, ser nu forårsagtig ud!

De 6 timers arbejde, var det hele værd..... med en lidt bar have, er jeg nu klar til den nye havesæson
Inden længe....... er det hele vokset op til den skønneste idyl...... fred, ro, eftertænksomhed, og en masse fuglekvidder.HA´en dejlig forårsdag derude!

søndag den 20. marts 2011

1. BAMSEKJOLE ER FÆRDIG...........

...........og den er blevet rigtig fin, på den nuttede bamse måde!
Undervejs løb jeg tør for garn, så jeg måtte lige trevle lidt op, og sætte lidt sølv garn til, hvilket vil falde i god jord hos Ida ( bamses mor). Sølv garnet inspirerede til, at sætte 2 små krystal knapper i..........glimmer og glitter, kan man ikke få nok af, som 6-årig pynte pige!Mit kamera er vist ikke så effektiv, når det gælder skinnende ting.......viser ikke helt det fine resultat!