onsdag den 21. maj 2014

Kreativ aften............og bor du i Aalborg eller omegn, så kig da lige forbi her. Du vil møde nogle søde damer fra Bindestuen i Saltum, som står parate til at give gode råd og vejledning......jeg selv vil også være til stede, så måske ses vi!


mandag den 19. maj 2014

"Slægtningen"

Det er navnet på min færdige poncho trøje, som sikkert også mange andre har kendskab til. Opskriften opstod efter tv serien Arvingerne havde kørt på DR 1. Første udgave af model hed "Arvingen". Jeg har valgt en garn af cashmere og lidt uld, som gør den rigtig lækker og behagelig, og den er strikket på pind 4.

Den er ikke turkis, som billedet måske kan antyde........blå som vand, himmel og strand.......tænker sommer og Skagen!

En anden trøje det er blevet færdig......Skappel genser nr. 2

En lidt anden version end den første......har valgt at lave stykker lige lange, lavet halskant og strikket på pind 6. Garnet er Drops Kid-silk og Drops Baby Alpaca.

Projekt lige nu er hakning, som jeg lige har lært, og er meget begejstret for denne teknik....især til puder, som jeg har kastet mig over......kolonihave huset er nemlig under en kraftig forvandling.....(bliver lavet hul i en væg, så jeg får "samtalekøkken" i det lillebitte hus), og så skal der jo lidt fornyelse til.


 Igen en farve rettelse.....den mørke farve er hverken sort eller blå, men mere som stribe i vasen.

Lige nu er jeg ved at rive alt det gamle tapet ned......håber herefter jeg kan nøjes med at male!
Jeg viser det færdige resultat på et tidspunkt, for som den opmærksomme læser sikkert har bemærket.....kan ikke undvære at blogge......også selvom der ikke er sket spor fornyelse på min blog......drømmer dog stadig om det sker en skønne dag!

Det var så lige lidt nyt fra Bettys Blog!