fredag den 23. september 2011

SÅ KOM JEG SÅ LANGT.......

............ maleren er efter 4 dage færdig, og mit kontor mangler nu kun nyt inventar..... gulvet trænger faktisk også til en kærlig hånd, men det må blive en anden gang....... godt jeg har lært, at kontrollere min utålmodighed, for så får jeg mig også tænkt rigtig godt om, hvordan det hele skal se ud......... forestiller mig der skal noget med grønt ind...... f.eks. lamper..... grønne ledninger med store pærer....... tænker på bordplade i hele rummets længde...... fine stole (skal også være plads til børnebørn)....... nå, men dette er foreløbig forestillinger og tanker....... der er jo også lige noget med økonomi!

Jeg kommer til at elske det rum så meget........

......... og glæder mig til at finde grønne farveklatter....... denne lp var en af mine favoritter i mine unge år!

tirsdag den 20. september 2011

NU MED BLOG SHOP......

........vildt måske for vildt, men nu prøver jeg lige. Der er flere ting, der lige skal justeres...... bevæger mig stadig i et lidt ukendt univers...... Det her er altså på børns opfordring......ved de selv hvad de siger????

Nå, men pyt........ lige nu er jeg optaget af mit, snart nye kontor..... maleren kommer igen i morgen, og jeg tror der kommer noget tapet op....... glæder mig!

FØR billede....... der skal også nyt bord ind!