lørdag den 14. maj 2011

FOR ENDEN AF REGNBUEN...........

............. mon der står en krukke med guld....... pyt...... det er da guld at fange regnbuen med sin lille linse! Måske så du også den fine bue?

DET ER DA STORT!

HYGGELIGT REGNVEJR

Til tider kan regnvejr godt være hyggeligt.......... for så kan man bare bage og strikke, og så kan man sidde og glædes over det tiltrængte vand til haven!


Denne lækre svampede kage, kan en heldig vinder af bagebog også prøve.......opskrift findes nemlig i min give away......... har selv bogen og bruger den flittigt! Svært at se hvad kagen indeholder...... bl.a........ appelsinskal og saft, kokos, nødder. og så har jeg selv tilføjet chokolade!
Jeg nød kagen i selskab med strikketøj....... fik lyst til at strikke børnesokker til gummirøjserne!

RIGTIG GOD AFTEN........ MÅSKE I SELSKAB MED MELODI GRAND PRIX!

torsdag den 12. maj 2011

NYT I HAVEN

Var på besøg hos Helle i går (strikke/hyggeklub), og som sædvanlig havde jeg en bærepose med planter med hjem....... Helle er aldrig ked af, lige og dele sine fine stauder, og det skal siges, dem har hun rigtig mange af, og i de fineste farver!
Jeg cyklede ned og plantede, for vejrguderne havde jo spået regn........ det er så ikke kommet endnu, men det kunne jo bare være perfekt til de nyplantede stauder!

Har også lige plantet et dværg kirsebær træ....... elsker nemlig kirsebær! De skønne rabarber er klar til brug........ så nu skal der laves marmelade!

tirsdag den 10. maj 2011

IDA OG MORMOR........

............ har hygget i kolonihaven i dag. Ida har haft optræk til halsbetændelse, og derfor blev hun holdt hjemme fra skole, og er blevet passet af mormor........ barnet følte sig imidlertid frisk, og var klar til at tage med i haven....... Her blev der lavet fine sæbebobler, spist frokost, og så blev det kedelige mørkegrønne bord, gjort klar til den gule maling....... og når man er igang....... hvorfor så ikke lige spraymale en grim messing lysestage........ det pyntede da!

EN DAG I SUS OG DUS...... I MORMORS KOLONIHAVEHUS!