torsdag den 14. april 2011

HVERKEN SPÆNDENDE ELLER KREATIVT.......

..............og bare lidt kedeligt. Det er hvad det endte ud i, med mine pink grene, så jeg må skuffe jer kære læsere........  og dog....min datter, som er kunst håndværker, og hendes dejlige drenge, kommer jo mandag.....så skal vi da hygge med de indkøbte ting, som jeg havde påtænkt, skulle blive til fine påskeæg.....lavet af papir ler! Det må da være de rette rådgivere, når min egen kreativitet ikke helt slår til!

Lige nu er grenene bare spredt i flere rum.....stue, kontor og altan, og de er blevet pyntet med min mors påske pynt....... så får hun jo også lige en lille tanke!

onsdag den 13. april 2011

LAD OS VÆRE VENNER........

............ selvom vi har ikke har samme hudfarve!
 Så blev veninden færdig, og jeg synes selv, at de er blevet rigtig fine begge to.....bemærk det fine afro hår!

PINK PÅSKE

Jeg får påske gæster.....allerede fra mandag, så lidt vil jeg ha´påsket, derfor har jeg været ude og finde grene, som jeg så har spraymalet, pink. Hvad der så videre skal ske, vides endnu ikke helt, men når der kommer et resultat, viser jeg det sikkert frem på bloggen!


Fortsat god dag til alle jer derude!

tirsdag den 12. april 2011

NØRKLE DAG

De sidste 2 dage har stået i fødselsdagenes tegn..... en 7 års og en 60 års, så derfor slapper jeg bare af i dag, og det gøres jo bedst med lidt i hænderne, så der nørkles på fuld drøn, og jeg har forresten også fået Amalies bamse kjole færdig!

Der er en veninde på vej til tidligere fremviste figur, og hun kommer jo fra lidt varmere himmelstrøg........navne til de to, skal findes i samråd med børnebørn!