fredag den 29. juni 2012

Slut med de "tjekkede".....

....... for nu har jeg købt et par ganske klassiske Viking gummistøvler.....røde, så nu håber jeg de er solide, og holder i rigtig laaang tid...... og tænk.... jeg synes faktisk de er ret smarte!


Og så er de faktisk behagelige!

torsdag den 28. juni 2012

Små glimt fra dagen....

..... og det er selvfølgelig fra kolonihaven, hvor diverse buskroser lige nu står i det smukkeste flor...... og sikke en duft de spreder!


Der er lige et lille kig indenfor i det lille bitte hus..... her skal der noget nyt på gulvet, og jeg ønsker mig ny sofa..... eller måske betrække den gamle briks om..... det er jo rart, at have ønsker og drømme!

Dagen i dag.....

........ begyndte med nybagte boller, koldhævede med havregryn og solsikkekerner, som bare var så lækre luftige..... ikke sidste gang jeg bruger denne opskrift.... og forresten var det super nemt.... fingrene kom slet ikke i berøring med den klistrede dej! Opskriften er fra Gyldendals bagebog.

Har lige hæftet lidt ender på det reklamerede tæppe, så nu er det altså snart slut, og jeg vil vise det helt færdige tæppe..... vasket og presset.

Nu skal jeg i haven...... mangler lidt hække klipning, for jeg vil benytte mig af det lovende gode vejr, selvom mit kære hjem trænger til en hjælpende hånd..... er blevet forsømt i 10 uger, men det må blive på en regnvejrsdag...... dem er der jo nok af.

Jeg skal lige vise noget...... mit lime træ, for det er så fin.....bærende på en masse limefrugter..... hele 13 stk...... er aldrig sket før, kun 2 stk.


Rigtig god dag!

tirsdag den 26. juni 2012

Københavnsk baggård

Nu når man ikke har sådan en baggård her i Aalborg...... så laver jeg bare en i min kolonihave, for jeg elsker dette miljø.......

.......... og den begynder at tage form....... bare lige lidt flere potter og krukker!

mandag den 25. juni 2012

I haven.....

......... på en regnvejrsdag..... for det skal jo gøres..... klippes hække, men måtte dog opgive, for regnen blev for meget for en lidt træt Betty (var flytte medhjælper i København i går), men så er det jo godt man kan tage lidt fine blomster med hjem fra haven, som så kan nydes fra sofaen!


Jeg fik noget meget fint med hjem fra København...... hvid bluse, fundet i en genbrugsbutik på Jagtvej, og øreringe fra Pico på Østerbrogade!

De smukke øreringe fåes i et hav af farver, så jeg må nok godt få et par el. to mere, med tiden!