torsdag den 28. juni 2012

Dagen i dag.....

........ begyndte med nybagte boller, koldhævede med havregryn og solsikkekerner, som bare var så lækre luftige..... ikke sidste gang jeg bruger denne opskrift.... og forresten var det super nemt.... fingrene kom slet ikke i berøring med den klistrede dej! Opskriften er fra Gyldendals bagebog.

Har lige hæftet lidt ender på det reklamerede tæppe, så nu er det altså snart slut, og jeg vil vise det helt færdige tæppe..... vasket og presset.

Nu skal jeg i haven...... mangler lidt hække klipning, for jeg vil benytte mig af det lovende gode vejr, selvom mit kære hjem trænger til en hjælpende hånd..... er blevet forsømt i 10 uger, men det må blive på en regnvejrsdag...... dem er der jo nok af.

Jeg skal lige vise noget...... mit lime træ, for det er så fin.....bærende på en masse limefrugter..... hele 13 stk...... er aldrig sket før, kun 2 stk.


Rigtig god dag!

1 kommentar:

  1. God fornøjelse i haven. Bollerne ser lækre ud. Det kan være at dit limetræ kan lide den mørke og kolde sommer vi har haft indtil nu, siden det har sat så mange lime-frugter? :-)

    SvarSlet