fredag den 27. august 2010

ØVER MED BILLEDREDIGERING

Første gang jeg tager udgangspunkt i en knap...En skal bruges til vest.
Som sagt, elsker leg med kamera og efterfølgende leg med billeder....derfor øver jeg på billedredigering.....har vist meget, at lære endnu, men når bare det er sjovt! Teksten i venstre hjørne, skulle have været fjernet og en anden tekst tilføjet.....det er så ikke lige sket...nå! Jeg må øve videre!

torsdag den 26. august 2010

GULE NUANCER.....

De findes også her hos mig......hvilket vist bare viser, at jeg lever op til titlen, som værende farveglad mormor.
Inspireret af andre her i blogland, synes jeg det er rigtig sjovt, at kigge ind i sit eget hjem, og knipse de enkelte detaljer, man nu har her.
I dag er det så den gule farveskala der optræder......havde egentlig mere end jeg troede!
Det skal lige siges, at den fine runde gule pude, er en gave fra Helle.

onsdag den 25. august 2010

MORMORS VÆG

ET KIG IND I MIT LEGE/GÆSTEVÆRELSE.

Her har jeg en væg (mormors væg), som bliver dekoreret med tegninger og andre ting fra børnebørn. Ind imellem hænger der også fine billeder.
Vuggen er fra min egen barndom. Den sjove B-Real figur købte jeg for en halvtredser, fordi den lige var gået lidt op i syningen....det var jo let, at fikse.
Strikbamse købte min søn i Afrika.

God ide med et minde/samle sted.......

mandag den 23. august 2010

ANDRE TANKER

Som er mere lyse....lige hvad jeg havde brug for.
Fik lige lyst til, at vise jer, hvad jeg i tidernes morgen brugte gamle dynebetrækker til.
Da jeg fik mit kolonihavehus, skulle der pyntes op på "lokummet", og det blev gjort med lidt lyseblå farve og hæklet kludetæppe, fremstillet af dynebetrækker.....synes selv det er rigtig fint og passer godt ind i  kolonihave stilen.
Jeg rev lange strimler, bandt dem sammen og rullede dem til et nøgle.....Synes selv det var rigtig sjovt at lave, og kunne godt finde på det igen, i andre nuancer.

EN GRÆDEKONE....

Ja! det er mig. Den farveglade mormor, har de sidste par dage fældet en del tårer.
Vil lige prøve, at komme med den korte version. Som tidligere nævnt, bor min gamle mor (88 år), på plejehjem, hvilket jeg heller ikke lægger skjul på, er rigtig svært.....bruger ordet kommunalt anbragt.
Min mor har haft rigtig mange svære indlæggelser pga. fald og sygdom, i de sidste mange år. Dertil skal siges, min mor er svært hørehæmmet, har kun en lille bitte hørerest, hvilket medfører hun er meget isoleret.
Hvorfor grædekone?? I går, traf jeg sammen med mor, den svære beslutning, at hun ikke skulle indlægges igen igen, på trods af, lægevagten konstaterede tarmslyng eller mavesår. I sådan et tilfælde, når man træffer det valg, må der gives ubegrænset smertestillende medicin, og det fik mig til at føle, så var det den rigtige beslutning.
Selv om jeg føler det.......så er det bare mega svært, at forholde sig til.....Tanken om, hvordan mor skal ende sine dage! Her skylder jeg vist også lige, at sige, min mor vil rigtig gerne forlade denne jord.....ønsker så meget, at få fred....hun orker ikke mere.
Trist indlæg, men det er rart, at have bloggen, hvor jeg kan få luft, for alt det der optager mig.....på godt og ondt.

Den frustrerede datter.

Og nu tager jeg lige op, og giver hende et kram!