mandag den 23. august 2010

ANDRE TANKER

Som er mere lyse....lige hvad jeg havde brug for.
Fik lige lyst til, at vise jer, hvad jeg i tidernes morgen brugte gamle dynebetrækker til.
Da jeg fik mit kolonihavehus, skulle der pyntes op på "lokummet", og det blev gjort med lidt lyseblå farve og hæklet kludetæppe, fremstillet af dynebetrækker.....synes selv det er rigtig fint og passer godt ind i  kolonihave stilen.
Jeg rev lange strimler, bandt dem sammen og rullede dem til et nøgle.....Synes selv det var rigtig sjovt at lave, og kunne godt finde på det igen, i andre nuancer.

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud. Rigtig kolonihavestil.

  SvarSlet
 2. Eiiiii, hvor sjovt Betty, du lige viser dit tæppe fremi dag. Jeg har nemlig netop her over aften siddet med afrevne stykker dynebetræk, viklet et nøgle og er startet på at hækle en grydelap bare lige for at se, hvordan det tog sig ud. Jeg tænkte sådan på dig og dit fine kludetæppe, du hæklede til kolonihaven det første år. Jeg har stadig det stykke kludetæppe, jeg gik i gang med inspireret af dig dengang. Det måler nok 15-20 cm - gad vide, om jeg nogensinde får det tæppe færdigt? :).

  KH Helle

  SvarSlet
 3. Læste lige dit indlæg fra igår...og må sige at jeg føler med dig... :o(
  Men så til noget helt andet... Sådan et tæppe hæklede jeg for ca. et år siden til mit barnebarn... Et stort men sjovt arbejde... :o)
  Knuss og tanker... :o)

  SvarSlet
 4. Da jeg så dit navn hos Eva, måtte jeg lige forbi dig. Vi deler jo navn.
  Dejlige kolonihavefarver.
  Jeg har prøvet den situation, du er i med din mor. Det er en barsk tid. Jeg sender varme tanker i din retning.

  SvarSlet
 5. Eva: Tak!

  En fugl i hånden: Vi tænker til tider, lidt ens!

  Pi Andrea: Tak for din omtanke!

  Bettys blog: Må inrømme, da jeg så blog tittel, var jeg parat til navneforandring, men ved nærmere eftertanke....Så pyt...Jeg synes titlen er så passende enkel. Velkommen på min blog! og tak for dine varme tanker!

  SvarSlet