mandag den 23. august 2010

EN GRÆDEKONE....

Ja! det er mig. Den farveglade mormor, har de sidste par dage fældet en del tårer.
Vil lige prøve, at komme med den korte version. Som tidligere nævnt, bor min gamle mor (88 år), på plejehjem, hvilket jeg heller ikke lægger skjul på, er rigtig svært.....bruger ordet kommunalt anbragt.
Min mor har haft rigtig mange svære indlæggelser pga. fald og sygdom, i de sidste mange år. Dertil skal siges, min mor er svært hørehæmmet, har kun en lille bitte hørerest, hvilket medfører hun er meget isoleret.
Hvorfor grædekone?? I går, traf jeg sammen med mor, den svære beslutning, at hun ikke skulle indlægges igen igen, på trods af, lægevagten konstaterede tarmslyng eller mavesår. I sådan et tilfælde, når man træffer det valg, må der gives ubegrænset smertestillende medicin, og det fik mig til at føle, så var det den rigtige beslutning.
Selv om jeg føler det.......så er det bare mega svært, at forholde sig til.....Tanken om, hvordan mor skal ende sine dage! Her skylder jeg vist også lige, at sige, min mor vil rigtig gerne forlade denne jord.....ønsker så meget, at få fred....hun orker ikke mere.
Trist indlæg, men det er rart, at have bloggen, hvor jeg kan få luft, for alt det der optager mig.....på godt og ondt.

Den frustrerede datter.

Og nu tager jeg lige op, og giver hende et kram!

7 kommentarer:

 1. Det er så svært, når man skal træffe beslutninger af den slags, og ingen beslutning er vel hundrede procent korrekt. Du gør det, så godt du kan. Andet kan man ikke forlange. Men derfor kan det godt nage.
  Trods alt, -god mandag.

  SvarSlet
 2. Åh det gør bare så ondt, når nogen skal forlade livet på den måde. Jeg fulgte selv min kære gamle farmor det sidste stykke under omstændigheder, der ligner dem, du beskriver. Det er bare så hårdt, men ind imellem var der også glimt af skønhed. Jeg sender dig mange tanker...

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er det en svær situation du står i. Det er altid en rigtig svær og tung beslutning, men godt din mor kunne være med til selv at træffe den. Sender dig mine varmeste tanker.
  Knus fra Betina

  SvarSlet
 4. Godt at bloggen også kan bruges på denne måde. Og hvor kan jeg godt forstå at det må være en beslutning med mange modstridende følelser involveret, men godt at læse at der er respekt omkring din mors ønske - også når det er svært. Kh. Lærke

  SvarSlet
 5. Det gør mig ondt. Det er en meget svær beslutning også selv om din mor selv ønsker det sådan.

  SvarSlet
 6. Tusind tak allesammen, for jeres trøstende ord. Det varmer rigtig meget.
  Knus til jer!

  SvarSlet
 7. Mange tanker til dig. Knus Vilma

  SvarSlet