lørdag den 7. januar 2012

ENDELIG......

......... blev Ludvigs trøje gjort færdig..... efter lidt pres og stort ønske fra hans mor. Måske nogle husker, den er strikket i restegarn, hvilket indebærer en lille skønhedsfejl...... løb nemlig tør for den mørkegrønne garn, så der mangler en enkelt pind med denne........ håber kun det er mig der ser det!

Nu er der tid til næste projekt........ færdiggørelse af datters jakke..... og nåh ja..... en lille baby vest som ryger til salg på blog shop........ mon der er brug for dette?

Dejlig lørdag til jer derude!

onsdag den 4. januar 2012

DET STOD DER BARE......

...... det fineste metalbord. Mit hjem skulle i går ryddes for diverse dryssende gran... ned i containeren med dem..... ud med noget, og hjem med noget andet.... det sker ofte. I dette tilfælde blev det et lille bord, som der nok kan findes plads til i kolonihaven.... lige nu står det på min altan, hvor det faktisk også er rigtig fin!Måske lidt svært at se...... der er et stjerne hulmønster i bordpladen...... så kan regnvand jo løbe fra!
Glæder mig nu bare til at nyde en god kop kaffe på en varm sommerdag..... varer nok lidt endnu!

tirsdag den 3. januar 2012

VED AT VENDE TILBAGE......

......... til hverdagen, efter en masse dejlige dage med familie hygge.... både de seneste ankomne familie medlemmer, såvel som de gamle.
Som I ved, tilbragte jeg juledagene i København, og en af de første dage derovre måtte jeg lige et smut i Magasin....... der var lige noget jeg skulle kigge efter..... de fantastiske nøddeknækkere. Jeg har tit haft til opgave at stå for mandelgaven, og julen 2010, havde jeg købt ovennævnte..... der var så bare lige det ved det, at jeg ikke selv fik mandelgaven, hvilket jeg selvfølgelig havde troet og håbet, men så var det jeg tænkte..... måske Magasin stadig har dem, og måske til nedsat pris (23 dec.). Det var godt tænkt..... der stod mine standhaftige soldater til halv pris, så jeg måtte selvfølgelig have 2 med hjem........ og nu er der fred i familien, som var lidt trætte af at høre om mine gode køb af mandelgaver...... som jeg aldrig selv får!

GODT NYTÅR!