lørdag den 9. juli 2011

NEDBØRSMÅLER PÅ RETTE PLADS........

........... nemlig i det lille bed med, nyplantet mini kirsebærtræ.....og midt på græsplænen


Ingen kolonihave uden Stokroser


Ingen gangstier uden natursten....... og ukrudt!


Salt omring krukkerne........ ser ikke pænt ud, men det virker mod dræbersnegle..... de kravler nemlig også derop, og fortærer mine blomster!

ER JEG NU HELT ÆGTE.........

......... haveentusiast? Jeg har nemlig købt en nedbørsmåler...... man kan jo ligeså godt få det bedste og hyggeligste ud af regnvejret.......nej, det er bare fordi den er så super fin!
Den er fra Rice............ Og nu skal jeg i haven, og finde en skøn plet til den!

Rigtig god weekend!

fredag den 8. juli 2011

HVAD FOREGÅR DER HER..........

............... hos mig........ jo, der er jo ferietid..... så tiden går lige pt. med børnebørn..... mine to dejlige piger har netop afsluttet et par feriedage hos mig....... og mandag rykker den dejlige drengebande fra København, med mor, ind hos mig...... senere træder farmand til, og så skal der hygges videre i tre uger......... samtidig er jeg katte passer, og så var der lige nogle hække der skulle klippes færdig......... en lille smule strik skal der til...... en sommerpige vest i Manderin Petit sidder på rundpinden lige nu!

Lidt fin dame er vel tilladt......neglene skal bare lige fikses op....... En soppetur i havnebassinet, og så lidt frokost........ hjem og slappe af med en is!

 Storesøster Ida skal også pyntes med pink........ Det er bare så sjovt og fristende med det springvand.......... BEMÆRK........hvor flot Ida skriver som 7-årig, og skal begynde i første klasse efter ferien!

Friske sommer farver....... og se så lige den ring jeg har på....... den kom med posten i går...... og den har jeg fået af søde Kat, med bloggen Kattekluns...... Tusind tak for det!

Og indimellem skal der hygges i havens skønheder!