fredag den 25. november 2011

JULETRÆ OG PONCHO

Jeg har valgt et mindre juletræ, end tidligere, til min altan....... fordi det skal stå i min gummi krukke....... og jeg har valgt meget enkel og diskret pynt derpå...... der skal nemlig ikke danses om, da min juleaften skal tilbringes i København.

............ Og så er lillesøster Amalies poncho også snart færdig....... ligner til forveksling Idas, men farve sammensætningerne er vidt forskellige, og så er der brugt lidt mere "nobret" garn i Amalies, som jeg synes gi´r en rigtig god effekt!

God fredag, og snart weekend!

onsdag den 23. november 2011

KAN DET PASSE?

Har lige sat juletræ op på min altan....... og hvad ser jeg.... mit lime træ står med en hel del knopper, mon ikke det er helt forkert?
Se lige...... er da aldrig sket før!

tirsdag den 22. november 2011

INSPIRATION......

.......... bare fordi min søde datter efterlyste det (er hjemme med syg barn..... og så skal man måske jule lidt!)

Min søde søn kom på weekend ophold, og det var god timing, for jeg havde lånt en boremaskine...... så der kom lidt billeder og stjerne op på mit kontor..... bemærk lilla ledning til den hvide stjerne

I min entre er der kommet pink grene med lys.......

.......... og adventskrans står klar....... samme princip som sidste år, for den var jeg rigtig glad for...... og lidt råvildt fra Netto!

Så en gang en lysestage i København...... var lidt dyr, så nu har jeg ladet mig inspirere (ikke helt det samme), men synes faktisk min gamle stage er blevet rigtig fin........ og så måtte jeg lige male lidt videre på mit billede (neon farver)...... det er da skønt, at have et stykke kunst hængende, som jeg lige kan tilføje nogle male klatter efter lyst og behov!

Og det her er jo Jannis egen ide....... sæt børnenes perleplader på snor, og du har den fineste uro!
Og mens jeg er ved alt det her....... kommer posten med denne herlige Alvildas kæmpestore jule-male-tegne-aktivitetsbog....... det var også god timing, for jeg skal passe børnebørn på lørdag..... uh, hvor jeg glæder mig!Fortsat god dag til jer derude!