lørdag den 2. april 2011

MIT RETTE ELEMENT........

........... Selvfølgelig min kolonihave. Jeg stolede på vejr guderne, og traskede ned i kolonihaven (cykel på værksted), og godt jeg gjorde.......solen ankom nemlig samtidig som jeg........Perfekt til min første frokost, i hulen under grantræerne. Herefter lugede jeg lidt mellem mine ukorrekte fliser....... elsker når det ikke er for perfekt!


Troede faktisk ikke jeg havde Krokus i haven, men enkelte tittede frem hist og pist. Vinbjergsneglene sover stadig!

Da jeg kom hjem, lå der en lille gave i min postkasse.......disse fantastiske Valmuefrø fra Line Fauerholm med bloggen Kolonihaven Fauer Flora. Tusind tak til hende.......håber nu bare, jeg får held med dem!
DET HAR VÆRET EN SKØN SKØN DAG!

MENS JEG VENTER.......

.............. venter på solen, kan jeg lige vise noget....... viskestykker med knald på. Normalt ville jeg ikke give ret mange penge for viskestykker....... plejer at købe i Netto, hvor man kan få 3 stk. for ingen penge........ Denne gang faldt jeg så bare lige for disse 2, fra Hay, til en pris af 129 kr for 2 stk, men så er det altså også en lækker kvalitet, og de er store...... ikke mindst, så gir´det da lige køkkenet et lille skrap pift!Håber så snart det lovede solskin dukker op, for så går turen til kolonihaven!

HÅBER PÅ EN GOD SOLSKINSDAG TIL ALLE!

torsdag den 31. marts 2011

PÅ EN REGNVEJRSDAG........

............ er det jo rart man kan lukke sin altan, og stadig føle man er udendørs!

Små glimt fra altanen........ platten er der kun fordi, det er et minde fra min mor, som havde alle 12 stk.......har lige valgt, at hænge September op, da det er min fødselsdags måned!
Den gamle antikke medicinmand, er min søns, som har valgt, at lade den stå hos mig!
Ophæng med Primula, har jeg fundet på loppemarked i Paris!....... Ellrs taler resten vist for sig selv....... masser af planter og krydderurter!

HÅBER I FÅR EN GOD DAG....... TRODS REGNVEJR!

onsdag den 30. marts 2011

MÅSKE I HAR SET DET

...........Hos Søstrene Grene, kan man lige nu få billigt bomuldsgarn og fine æsker i mange størrelser og mønstre!
Jeg fik tippet med garn her i Blogland, men husker ikke lige hvor, så derfor takker jeg lige til vedkommende en ekstra gang!
Vasen røg også lige i kurven...... den er jo turkis! Farven snyder lidt, for den er ovre i det turkisgrønne nuance, som jeg elsker aller mest!http://www.grenes.dk/strik.asp.........og et lille tip, hvis du ikke lige ved, hvad garnet skal bruges til!

tirsdag den 29. marts 2011

ER GLAD FOR TURKIS

........... og det ses måske tydeligt i mit hjem. Når jeg køber nyt til hertil, ender det ofte med turkise farveklatter.
Som jeg viste i et tidligere indlæg, fandt jeg nogle skønne lampetter i genbrug, sidst jeg var i København. Det har været svært, at finde passende skærme, og derfor er det kun indtil videre, kun blevet til en.


Skærmen er fundet hos Tapeter i Aalborg, som holdte ombygnings udsalg....derfor 50% på den, og derfor kun en tilbage!
Jagten går nu ind på skærm 2........synes ikke de behøver, at være ens!

 Turkise farveklatter!

søndag den 27. marts 2011

SIKKE EN DAG..........

.............. blogtræffet, blev en dejlig dag.......summende af en masse søde kreative piger, som hver især viste deres kreative evner. Det var også en dag, hvor hænder, hoved og mave, blev totalt fyldt op.......... Det var ikke blot Blogland, men Slaraffenland, jeg var havnet i....... Der var fine gaver og gevinster fra diverse sponsorer, av form, som du måske skal besøge her: jc@avform, Lene Bjerre, Pandora, Aalborg Teater, creativ company og Perleplus.dk........måske var der flere, så derfor siger jeg bare en stor TAK til alle, som tænkte på os ved blogtræf........også en stor TAK til Lone......sikke flot hun havde arrangeret det hele. Da hun annoncerede fuld forplejning..... så var det sandt, for der var kaffe, småkager, chokolade..... lækker frokost med diverse salater, skinke, frikadeller, tærter, brød og sikkert noget mere! Dagen sluttede af med kaffe, lækre boller og de flotteste kreative kager. Jeg skal lige huske og sige, tak til alle de søde piger, som jeg tilbragte en dejlig kreativ lørdag sammen med........ håber jeg kan finde frem til jeres blogs!

Billedet taler vist for sig selv....... for øvrigt, så var det et rigtig hyggeligt sted....dejlige lokaler......Tak til Klitgården og folkene bag!

Jeg fik prøvet noget helt nyt......kan også ses på fremstillingen....... må konstatere......her blev min tålmodighed, sat lidt på prøve!


Så gik det bedre her........
Lækker blødt læder armbånd...... synes selv jeg var lidt dygtigere her!Prøv da lige og se..........kreativt eller hva´?

Efter den himmelske kage, var det tid til at takke af........
og drage hjem, med hænderne fulde af gaver!
Kan lige vise....... I dagens anledning, havde jeg fundet min gamle sypose (lavet i 1. klasse) frem.......  husker så tydeligt håndgernings timerne!