søndag den 27. marts 2011

SIKKE EN DAG..........

.............. blogtræffet, blev en dejlig dag.......summende af en masse søde kreative piger, som hver især viste deres kreative evner. Det var også en dag, hvor hænder, hoved og mave, blev totalt fyldt op.......... Det var ikke blot Blogland, men Slaraffenland, jeg var havnet i....... Der var fine gaver og gevinster fra diverse sponsorer, av form, som du måske skal besøge her: jc@avform, Lene Bjerre, Pandora, Aalborg Teater, creativ company og Perleplus.dk........måske var der flere, så derfor siger jeg bare en stor TAK til alle, som tænkte på os ved blogtræf........også en stor TAK til Lone......sikke flot hun havde arrangeret det hele. Da hun annoncerede fuld forplejning..... så var det sandt, for der var kaffe, småkager, chokolade..... lækker frokost med diverse salater, skinke, frikadeller, tærter, brød og sikkert noget mere! Dagen sluttede af med kaffe, lækre boller og de flotteste kreative kager. Jeg skal lige huske og sige, tak til alle de søde piger, som jeg tilbragte en dejlig kreativ lørdag sammen med........ håber jeg kan finde frem til jeres blogs!

Billedet taler vist for sig selv....... for øvrigt, så var det et rigtig hyggeligt sted....dejlige lokaler......Tak til Klitgården og folkene bag!

Jeg fik prøvet noget helt nyt......kan også ses på fremstillingen....... må konstatere......her blev min tålmodighed, sat lidt på prøve!


Så gik det bedre her........
Lækker blødt læder armbånd...... synes selv jeg var lidt dygtigere her!Prøv da lige og se..........kreativt eller hva´?

Efter den himmelske kage, var det tid til at takke af........
og drage hjem, med hænderne fulde af gaver!
Kan lige vise....... I dagens anledning, havde jeg fundet min gamle sypose (lavet i 1. klasse) frem.......  husker så tydeligt håndgernings timerne!

6 kommentarer:

 1. Betty,

  Hvor var det en skøn dag og dejlig oplevelse at møde dig..
  Dejligt indlæg du har lavet om dagen..

  Håber vi ses til blogtræf en anden gang..

  Lone

  SvarSlet
 2. Hej Betty...
  Sikke dejlige billeder du har fået sat ind fra blogtræf.. Jeg nåede kun at sige hej til dig men kan jo så lige her kommentere din lækre blog.. dejlige ting.. Den lille ugle nåede jeg desværre ik at lave.. Den er så sød - må se om der kommer en diy på et tidspunkt..
  Forsat god weekend.. Iben

  SvarSlet
 3. Hej Betty.
  Det er et flot indlæg - dejlige billeder med skønne oplevelser og ting bag.
  Jeg håber, vi ses en anden gang.
  Kh Louise

  SvarSlet
 4. Wauu, et lækkert armbånd du har lavet :)

  SvarSlet
 5. Ja super hyggelig dag, som godt kan gentages ;0)

  SvarSlet
 6. Hej Betty
  Super hyggeligt at møde dig. Har nu meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge din blog...

  SvarSlet