onsdag den 27. maj 2015

Mysli

Dagen skudt igang med at lave mysli i wok: Grovvalsede havregryn, mandler, hasselnødder, solsikkekerner, græskarkerner og sesamfrø bliver dejlig ristet i honning, og denne gang skal der også mørk chokolade i.
Havde et granatæble, som er rigtig god som topping!

Jeg kan jo godt lide at variere min morgenmad...... Har jo også god tid om morgenen, så kan man jo sagtens!

tirsdag den 26. maj 2015

Grød

Bare lige en kort bemærkning: Nu elsker jeg havregrød!
Tænk at det kunne ske! Man skal bare lave en kompot.....enten æble/gulerod eller rabarber.....ovenpå med det, og så en skefuld skyr.....hvis tiden er til det, så ristet nødder eller mandler.......Gode opskrifter findes på nettet......Prøv det og velbekomme!


mandag den 25. maj 2015

Kolonihaven, strik og hækling

Som overskriften fortæller kommer jeg med et lille indlæg om sidste nye projekter. Begynder med haven, som har fået ny gangsti af natursten.....dvs. den gamle er sådan set bare blevet drejet og forlænget, hvilket jeg er så tilfreds med.....også lidt stolt over mit helt eget værk Samtidig kom der nærmest en lille rund terasse helt af sig selv!Og så kommer mit strikkeprojekt.....en a la Skappelgenser ud af eget hoved. Den er strikket i tykt bomuldsgarn på pind 8, så det gik tjep, men jeg synes ikke den var så nem at sy sammen, for garnet havde tendens til at dele sig.
Her er mit hækleprojekt......en vimpelranke som
lige nu hænger i kolonihavehuset, men min hensigt er, at den også skal bruges udendørs.


Fik lige lyst til et slut, og på gensyn billede.......