torsdag den 21. juni 2012

Den perfekte kant...

...... og det er den fordi, den måde den er hæklet på, nemlig kædemasker hele vejen rundt. Det giver en fin fast kant, som ligner lidt en vævning, sikkert fordi jeg har valgt en lidt tyk garn til en mindre hæklenål........ men sikke et arbejde!


 Det var en god veninde, der gav mig ideen til denne kant, som giver tæppet det perfekte færdige look. Jeg håber at færdiggøre det helt på min vej til København i morgen, for jeg skal nemlig over og fejre min datters fødselsdag lørdag, og så kunne jeg jo passende aflevere til sønnen...... Jeg viser lige det endelige resultat på et tidspunkt!
Så kan jeg lige fortælle..... efter rundstykker i morgen tidlig.... evaluering, og senere frokost....så ferie, mit kursus er slut..... skal så lige vente til en gang i august, med at høre om jeg har bestået.....det tror jeg nu nok jeg har!

søndag den 17. juni 2012

Snart i mål

Med det dårlige sommervejr, har jeg snart nået de 2 meter på mit tæppe, som skal overdrages til min kære søn....... tænker dog på, om ikke jeg skal hækle kant hele vejen rundt..... i så fald.... hvilken farve skal jeg vælge?
Studerer dog også havebøger, for oppe i mit hoved, er der også lige nogle haveprojekter undervejs...... venter bare lige på det gode sommervejr!


Var på plantemarked i går, hvor jeg købte en CHILI PEPPER, bare fordi planten er så fantastisk smuk..... først står den med lilla frugt, som senere bliver orange!

                                                  God søndag!