søndag den 17. juni 2012

Snart i mål

Med det dårlige sommervejr, har jeg snart nået de 2 meter på mit tæppe, som skal overdrages til min kære søn....... tænker dog på, om ikke jeg skal hækle kant hele vejen rundt..... i så fald.... hvilken farve skal jeg vælge?
Studerer dog også havebøger, for oppe i mit hoved, er der også lige nogle haveprojekter undervejs...... venter bare lige på det gode sommervejr!


Var på plantemarked i går, hvor jeg købte en CHILI PEPPER, bare fordi planten er så fantastisk smuk..... først står den med lilla frugt, som senere bliver orange!

                                                  God søndag!3 kommentarer:

 1. Hvor må det være dejligt at få sådan et skønt tæppe at putte sig i. Jeg ville vælge orange eller gul kant. God søndag til dig :)

  SvarSlet
 2. Sikke et lækkert tæppe - fantastiske farver :) Jeg ville vælge en neutral farve som hvid, mener det ville fremhæve de smukke nuværende farver...

  Ha´ en dejlig søndag

  SvarSlet
 3. Din chiliplante minder mig om en, jeg for nogle år siden frgtede med hjem fra Italien. Den var så skøn neop med de små lilla frugter, da jeg købte den og udviklede de smukkeste røde chilier - den gav utrolig godt, jeg havde dne meget længe, lige som den var ved at være færdig satte den nye blomster - men på et tidspunkt gik den desværre til. Jeg har forsøgt med chili i drivhuset, men lige som peberfrugterne bliver de ikke til meget, men bliver meget kuset og dermed smidt ud :-(
  Dejligt tæppe, du har gang i.

  SvarSlet