lørdag den 9. oktober 2010

HURRA FOR LOPPEMARKED!

Elsker når lørdagen kan begynde med et loppemarked....og så oven i købet gøre et godt køb... Jeg har ledt længe efter et broderet rådyr motiv, og her i dag stod det pludselig foran mig, det fineste søde motiv. Planen var fra start, at det skulle bruges i en anden sammenhæng, end pryde min væg, men det gør det lige nu, så jeg lige kan beundre det lidt.....måske nænner jeg heller ikke at klippe i det, for tænk hvor mange timers arbejde der ligger bag!
Der var også lige et par tyske keramik vaser, en lille hylde og noget skøn kitch....en lille sød havenisse. Alt dette fik jeg for 92 kr......HURRA FOR LOPPEMARKED!

tirsdag den 5. oktober 2010

PINDE 4

Havde helt glemt hvor hurtigt det går, når man strikker på pinde 4.......En lille vest næsten færdig, skal lige prøve den på Amalie, da jeg synes halsen ser lidt stor ud, så forkanterne og knapper må lige vente, men fremstillet på under en uge.....hurra for pinde 4.

Det er så Amalie.....Billedet er taget sidste år, hvor vi var på skovtur... Jeg skulle finde en kæmpe lærkegren til julepynt.....Tror for øvrigt jeg skal gentage succesen i år.....Den var nemlig ret dekorativ!

mandag den 4. oktober 2010

BRUD PÅ DET SIMPLE LIV....

Eller hvad?.....Har lige købt en lip gloss til 205 kr. så er det altså også en Dior, og det koster jo! Nå! men så har jeg til gengæld sparret en masse penge på nyt sengelinned....Uhhh, hvor jeg prøver at retfærdiggøre mig selv, og det lykkes!
Livet er skønt!