fredag den 18. juni 2010

Jordbærtid


Kan slet ikke vente, med at komme i gang med at blogge, så her kommer lige et billede, som viser mine første modne jordbær. Amalie, som er mit barnebarn, og jeg , har plantet disse i min gummikrukke, bare for sjov, og så mente hun selvfølgelig, vi skulle dele dem når tiden var inde, så jeg må vente på hende.....eller de kunne smage godt på min culture nu.

Velkommen

Jeg skulle måske lige byde, forhåbentlige, læsere velkommen til min nye blog. Min ide med denne blog er, at møde andre kreative mennesker, som jeg kan udveksle inspiration og ideer med. Det vil sikkert også blive en slags dagbog for mig selv. Håber snart at se min første læser!

Hilsen fra en nybegynder.

Spoleret nattesøvn

Tankemylder har holdt mig vågen i nat. Det skyldes simpel hen denne nyopstartet blog. Mine tanker var, kan jeg nu finde ud af det her univers, hvilket jeg er fuldstændig fremmed overfor. Formår jeg at lave en interessant blog, som læserne finder spændende. Der vil i starten være en del fejl, som jeg vil redigere løbende. Jeg håber derfor læserne vil bære over med en nybegynder som mig. Godt er, at jeg kan mærke lyst og gå på mod er til stede. Kun ganske lidt, har jeg været inde at snuse i blogland, og jeg håber jeg bliver ligeså dygtig, som de bloggere jeg har mødt her.

Farven lilla..


Prøver lige en gang mere med et billede...Øvelse gør mester.