lørdag den 4. februar 2012

LIGE EN MERE......

........... altså hue med sømandsbobler...... havde ellers svoret, at efter hue nr. 7 var det slut.......meeen så ønskede søde Ida på 7 år, også lige en, og her siger mormor ikke nej, og efter mange dage på stand by, var det rart, atter at kunne nyde hverdagen med håndarbejde, og lade sig inspirere til indretning, med det nye magasin, som du ser på billedet!
Selv om hverdagen er vendt tilbage, vil du ikke høre meget fra mig i den kommende uge....... smutter nemlig til København i morgen....... børnene her har brug for en hjælpende hånd, da den kære Ludvig, på ny, skal køres ligeså stille og roligt ind i vuggestue.....a´propos Ludvig, vil jeg gerne takke alle jer vidunderlige læsere, fordi I har været med mig..... jeres trøstende og varme ord, har været en dejlig støtte for mig og min familie...... TUSIND TUSIND TAK!

Idas hue har fået en lille detalje i toppen........ en fin sølv stjerne!

Ønsker jer alle en herlig weekend!

tirsdag den 31. januar 2012

KÆRE LÆSERE

En stor tak for jeres kærlige og varme omsorg, som I udtrykte på mit forrige indlæg!
Nu er tiden kommet, hvor jeg kan fortælle lidt om den svære, og hårde side ved livet.
Mit kære barnebarn.... Ludvig på knap 2 år, er lige blevet udskrevet fra Rigshospitalet, hvor han tirsdag morgen gennemgik en stor tarm operation...... han blev indlagt på Hvidovre Hospital mandag aften..... her kunne de konstatere, at der var noget rivende galt med drengens mave, hvorefter de i hast, valgte at overflytte ham til Rigshospitalet, hvor han straks kom på operationsbordet...... 4 timers ulidelig venten!.....Det viste sig, at det stakkels barn, havde en medfødt tarmdefekt, kaldet dubbiklation....altså noget i retning af dobbelt tarm, som så havde udviklet sig til en kugle lignende ting på størrelse med en grape frugt....... den er nu væk, plus 20 cm tarm, og Ludvig er hjemme igen..... selvfølgelig meget afkræftet..... kan ikke selv sætte og rejse sig, men kan dog gå lidt nu, så det hele ser lyst ud nu, og det hele går ligeså stille fremad........ også her hos mig!