lørdag den 24. marts 2012

DYRKER DU SPORT.......

......... eller har du bare lyst til afslapning og nydelse.....så tjek lige denne hjemmeside. På Forårsmessen i Aalborg besøgte jeg standen med de lækre varer....så nu ved jeg hvor jeg vil købe nyt dress til pilates....eller bare når jeg fortjener lidt selvforkælelse!

KUN FORDI......

......... mit påskepynt sender tanker til min afdøde mor, er det nu endelig kommet frem.... pynten har nemlig været hendes, og har derfor fået en vis betydning for mig, trods mit lidt anstrengte forhold til ovenstående..... Og så kan jeg lige tilføje, at mine kreative evner pt, stadig kun rækker til dukketøj.......bruger alle kræfter i haven....foråret er jo kommet.....HERLIGT! 

Også en herlig ting.......vinduesvaskemanden kom lige forbi....godt vi har ham her i vores bolig kompleks, for jeg har rigtig mange vinduer!

mandag den 19. marts 2012

SNART FÆRDIG........
........den fine pude.....opskrift fundet på denne vidunderlige inspirerende blog. Hvis du ikke kender den, så prøv lige at kigge forbi! Jeg har valgt nogenlunde samme farver til puden, min er dog hæklet i Arwetta. På et tidspunkt viser jeg lige det helt færdige resultat..... når den er kommet på rette plads, nemlig i kurvestolen i kolonihave huset...... her vil den passe perfekt!


Fortsat god mandag!