fredag den 4. marts 2011

OPVASKEN VOKSER STADIG........

.............selvom opvaskemaskinen er i hus......for pokker et gedde marked. Jeg havde købt en maskine med levering og montering.....troede jeg. Det viste sig, at jeg skulle blive klogere! Da maskinen ankom, med montører, kunne de kun konstatere, alt det jeg manglede......så som blikkenslager og strøm......to absolut vigtige ingredienser til dette projekt....så ingen installering!.Jeg fik fat på vicevært, som straks kunne fortælle der var strøm, men sandt nok skulle jeg ha´ fat i blikkenslager.......Nu er det bare sådan, at jeg spurgte hos El Giganten flere gange, om jeg fik hele pakken (fuld tilslutning), hvortil sælgeren svarede ja...... jeg bemærkede end og, at det var første gang, jeg skulle ha´ tilsluttet opvaskemaskine........Yderligere havde jeg svigersøn med, som overværede det hele, og fik samme forståelse af sagen, som jeg......og han er en meget klog mand, hvor jeg jo kun er en kvinde på teknik! Da han hørte om mit problem......drønede han straks ud til forhandleren, og læste lektien for dem, med det resultat.......han kom tilbage til mig med 700 kr., så nu er der til blikkenslager regning, som kommer i dag.........Mon så ikke,  jeg får vasket op?

De svigersønner er uundværlige..........TAK til Christian!

Gik efter stål front, men da denne maskine skulle være lidt bedre end planlagte.....måtte dette prioriteres!

torsdag den 3. marts 2011

MAN KAN DA LIGE SÅ GODT.........

............pynte lidt op på sit badeværelse, for her må gerne være lidt hyggeligt!
Fandt disse fine lotus blomster i en af mine yndlings butikker (Rambo), som ligger på Østerbrogade i København.I dag er en stor dag.........jeg sidder og venter på min første opvaskemaskine......Tænk, jeg har aldrig ønsket en sådan før, selvom husstanden har bestået af fem, og nu hvor der kun er 1........ja så er det bare blevet et brændende ønske.......så kan jeg jo blogge i stedet for at vaske op! Har allerede samlet en stor opvask, for jeg må da lige afprøve maskinen, når den ankommer........ Kan jeg stadig kalde mit liv simpel?

tirsdag den 1. marts 2011

1. MARTS......OG IKKE FORÅR!

Derfor er der stadig brug for de varme uldsager. Jeg har lige lavet et bredt pandebånd, til at varme mindste datterens ører. Det tog sin begyndelse i København, men desværre blev jeg lidt influenza ramt, og blev derfor ikke helt færdig, men nu er det klar til afgang!
Forresten........herligt, at der ligger en dejlig garn butik på Østerbrogade, hvis jeg lige mangler håndarbejde!