lørdag den 21. august 2010

MIN STRIKKEKURV LIGE NU

Weekenden er over os, og måske der bliver tid til lidt nørkleri, men hvad skal jeg kaste mig over?.....Ved et nærmere kig i strikkekurven......Jeg har godt nok meget i gang, men nu er der snart sæson skifte, mon så ikke, noget af det bliver færdigt! Det er svært, når der hele tiden dukker nye ideer op......takket være blogs.

Glæder mig til, at kunne vise de færdige resultater fra strikkekurven!   
RIGTIG GOD WEEKEND!

torsdag den 19. august 2010

NY GAMMEL VASE

Da min mor flyttede på plejehjem, fik jeg en gulvvase, som jeg i første omgang ikke var så glad for, men efterhånden, er jeg kommet til at elske den. I dag har den så 
fået en makker.....fandt selv samme vase i blå, i en genbrugsforretning her i Aalborg.....navnet lagde jeg desværre ikke mærke til, men det gør jeg næste gang.
NU STÅR DETTE SMUKKE  MAKKERPAR OG PYNTER OP I MIN ENTRE

INDRET MED HUMOR


Har lige læst, at det er godt, at tilføje humor i sit hjem.....Det satte så nogle tanker i gang hos mig....Har jeg mon humor i mit hjem? Overraskende nok, fandt jeg flere detaljer, som man vist godt kan sige er humor!..... Har bare aldrig lige tænkt over det, som sådan.


onsdag den 18. august 2010

SE LIGE HER!

Hvad jeg tog et tilbageblik på, da jeg ryddede op i legetøjet, efter børnebørn besøg.
Disse dukker har min mor strikket for mange år siden. De er blevet leget rigtig meget med, både af mine børn og børnebørn.
Jeg kom til, at tænke på dem, fordi jeg havde set dem på en eller anden blog...husker ikke hvilken, men det er da sjovt, hvis der stadig er nogle, der laver disse fine dukkebørn.

tirsdag den 17. august 2010

TI TING OM MIG...

Som ny blogger, er jeg nu blevet stillet overfor min første blogleg, og denne udfordring tager jeg gerne imod, da den giver et lille bitte indblik i, hvem jeg "også" er. Ved ikke helt, om jeg skal tagge videre, men det undlader jeg denne gang.... ville ikke vide, hvem jeg skulle vælge, da dette, som sagt, stadig, er meget nyt for mig.

1. Dårlig til at træffe valg.
2. Elsker tv serien Klovn.
3. Hader ostemad.
4. Elsker laks.
5. Glæder mig til, at komme op om morgenen...så er der morgenmad.
6. Bange for tandlægen.
7. Dyrker pilates.
8. Som jyde...elsker jeg København.
9. Chokolade er godt for mig.....især Summer Bird.
10. Drømmer om fred på jorden.

Det var så en lille smagsprøve på mig.

 

mandag den 16. august 2010

SNART TILBAGE

Efter nogle hektiske, men også dejlige, dage med børn og børnebørn, er jeg så småt, ved at vende tilbage, i mit eget stille og rolige liv....skal dog lige have udsovet først.

Tak til alle de søde piger, der kommenterede mit sidste indlæg. Helle taggede mig til en lille blogleg, hvor jeg skal skrive 10 ting om mig selv. Jeg tager gerne udfordringen op, men vender tilbage til den, så snart jeg er udhvilet....ellers kan jeg kun skrive en ting om mig selv, nemlig træt.

Nu skal det blive dejligt, at vende tilbage til lidt nørkleri og boglæsning, altså ikke børnebøger.  Fik en fin fin bog med posten i lørdags, og jeg glæder mig til, at smide benene op i sofaen, og se, hvad man kan finde i den....måske nogle gode ideer til sit hjem!

PÅ GENKIG I MORGEN!