onsdag den 18. august 2010

SE LIGE HER!

Hvad jeg tog et tilbageblik på, da jeg ryddede op i legetøjet, efter børnebørn besøg.
Disse dukker har min mor strikket for mange år siden. De er blevet leget rigtig meget med, både af mine børn og børnebørn.
Jeg kom til, at tænke på dem, fordi jeg havde set dem på en eller anden blog...husker ikke hvilken, men det er da sjovt, hvis der stadig er nogle, der laver disse fine dukkebørn.

6 kommentarer:

 1. Sjovt! sådan en var det første jeg strikkede i håndarbejdstimen i skolen. Min blev dog lidt skæv og min lærer kaldte den tummelumsen!!
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 2. Åh ja, dem kender jeg godt. Min datter strikkede een da hun var barn :-) Gadvidst om jeg ikke har en opskrift et sted...
  Herlig samling du har !

  SvarSlet
 3. Sikken samling , jeg kender flere børn der netop leger med sådan nogle , de er et hit !! Faktisk oplever jeg at børn ofte foretrækker de lidt 'skæve' dukker frem for en plastic produceret Barbie . God aften

  SvarSlet
 4. De er så søde. Jeg har et vældig gammelt Hendes Verden med opskrifter på en hel stribe lignende, men de er vist hæklede.
  Jeg strikker selv hvert år et par nisser i den type, og de er så helt forskellige, fordi jeg aldrig helt kan huske, hvordan jeg gjorde sidst.

  SvarSlet
 5. Nøj, hvor er de bare søde og hvor er der mange af dem :-)

  SvarSlet
 6. Søde venner....Tak for jeres, hver især, dejlige kommentarer. Ret sjovt, i næsten alle har kendskab til dukkerne.

  SvarSlet