lørdag den 29. oktober 2011

ALT FOR TIDLIG........

.......... og så på en lørdag morgen, men jeg måtte gøre det..... op og ud på min cykel..... rim, dis og tåge prægede landskabet på min vej.... var faktisk ret fint!
Grunden til jeg måtte afsted........ vandlukning i kolonihaven kl.9......og her skal man møde op, for at åbne sine vandhaner....... ellers vanker der bøde!
Ingen grund til piv, for en sød og kvik dame (min genbo), havde taget suppe med, som vi nød i kulden...... det gav varme! Nu er have sæsonen så slut for i år...... fik resterne af mine pelargonier med hjem...... de skal overvintre på min altan...... Det har jeg da aldrig gidet før...... jow jow, man er vel lidt overskudsagtig i år!

Uldtøjet var fundet frem...... planterne er sikker på overlevelse...... og Marius holder øje med det hele!

fredag den 28. oktober 2011

DET ER DA HELLER IKKE........

................... rigtig julepynt......... vel?

Uanset hvad........ så hygger lysene både ude og inde...... bemærk min altan er stadig meget blomstrende..... midt i en snart juletid!

tirsdag den 25. oktober 2011

IKKE ENDNU.......

.......... men man kunne godt tro, jeg er ved at jule pynte...... nej, jeg efterårs pynter bare, for det jeg finder på min vej, kan jo lige så godt pynte, mens det venter på senere anvendelse.

Altså ikke jule pynte endnu....... sidder bare og strikker på datters jakke!

mandag den 24. oktober 2011

SMUKKE TING.......

........... og de er flyttet ind i min stue. Jeg havde et tilgode bevis til en af mine yndlings butikker i Aalborg.... Kalajdoskop...... og her er hvad jeg brugte pengene på.... de fineste ting til lys fra Kähler.

Ophænget til fyrfadslys er ikke så let at bedømme, men jeg kan sige, at der medfølger 3 farver af snor...... grå, rød og pink..... min hænger i pink, og den er hel fantastisk smuk med lys i! Kammerstagen måtte jeg bare eje med dens sarte gule farve...... også fordi jeg ville ha´ en stage, hvor man kun bruger et lys....... så sparer man jo også penge!

søndag den 23. oktober 2011

MIN CYKEL........

.......... var i dag pyntet med efterår......et smut i kolonihaven førte til dette. Min sukker Stevia kom med hjem på altanen, da jeg ikke helt ved om den tåler frost...... og ensom i haven dukkede den smukkeste, og sidste, Gladiolis frem, så den kom selvfølgelig også med hjem, og så kan man jo altid bruge nogle fine grene til et eller andet!


Den er bare så fin....... hvordan staver man egenlig til Gladiolis?