lørdag den 31. juli 2010

PÅ EN EFTERÅRSLIGENDE DAG....


Sommer og sol
Skulle jeg lige tilbagekalde den dejlige sommerstemning. Den kommer selvfølgelig igen!

torsdag den 29. juli 2010

UD I ET,OG RET HELE VEJEN...

Så bliver det da ikke nemmere...I dag har der været strikke vejr, og en lille jakke har taget sin begyndelse. Garnet er Alpaca Silk fra Hjertegarn.
Jakken bliver strikket i et stykke, så der bliver ikke meget monteringsarbejde.....Det er lige noget for mig!

onsdag den 28. juli 2010

HOVSA!

Jeg skule lige ud at købe nyt sengelinned, noget som jeg havde set reklame for på tv. Det var så ikke så pænt, som jeg troede....og det blev til helt andre køb....Så kan man jo spørge sig selv, om det var ligeså tiltrængt som sengelinned.

Nu er det nok....

Spøjs indgang til haven!
Men I skal da lige se det færdige resultat, efter som jeg har "plaget"  jer så meget med dette skilt. Ved ikke helt, hvad jeg skal mene....skiltemaler bliver jeg nok aldrig, men processen har været rigtig sjov, for jeg elsker jo, at få fingrene i noget maling, og lege med farverne. Skiltet var blevet finere, hvis det var lavet af noget gammelt træ, men det lykkedes mig ikke at finde...mærkeligt, men sådan er det vist bare, når man lige står og skal bruge noget.

søndag den 25. juli 2010

OG HVAD ER NAVNET???

MORMOR`S.......Dette er slutningen på et tidligere indlæg. Som sagt, så har det været svært, at finde det perfekte navn til min kolonihave, men nu er det langt om længe fundet, og det passer bare så godt, meeen, hvis jeg en dag bliver farmor, tror jeg haven tager navneforandring til Bedstemor`s


Ideen med navnet kom til mig på denne cafe. Som det ses på koppen, hedder den nemlig farmor`s, og her var bare så hyggelig..... Cafeen ligger i Bredgade i København, og indretningen her, er fuldstændig i bedsteforældre stil, og der spilles Giro 413 musik. Det gav mig da hyggelige tanker om mormors kolonihavehus.

MERE HAVESKILT.....

Der er lidt blyantstreger, der skal fjernes.
Snart skal det pynte på min syrenstamme.
Arbejdede lige lidt videre på navneskilt, i fællesskab med morgenkaffen. Er nu ved at være tilfreds.....meeen, der er stadig nogle få skønhedsfejl. Man er vel sin egen værste kritiker!